Λίγες ώρες μετά από την απόφαση του ΚΥΣΕΑ για ανανέωση της θητείας του για ένα χρόνο ο Κ.Φλώρος δείπνησε με τον Αμερικανό πρέσβη στην Αθήνα.

Δεν είναι κρυφή η συμπάθεια που έχουν οι Αμερικανοί προς τον Α/ΓΕΕΘΑ, για τον οποίο πάντως φαίνεται ότι έχει βάση η πληροφορία που μετέδωσε εδώ και πολλές ημέρες ο δημοσιογράφος Γιάννης Στρατάκης, για κάθοδο του στις εκλογές με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ σε εκλόγιμη θέση του Επικρατείας.

Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον αυτή η εξέλιξη αν επιβεβαιωθεί. Να υπενθυμίσουμε ότι ο σημερινός πρωθυπουργός ο κ.Μητσοτάκης είχε αποκαλέσει…Σπαντιδάκη τον Ευάγγελο Αποστολάκη επειδή ανέλαβε το ΥΠΕΘΑ, τους τελευταίους μήνες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν είναι βέβαια γνωστό αν στο δείπνο Τσούνη-Φλώρου συζητήθηκε το μέλλον του Α/ΓΕΕΘΑ εντός ή εκτός Ενόπλων Δυνάμεων.

Υπήρξε όμως και μία ακόμη έκπληξη made in USA! Τρία χρόνια Α/ΓΕΝ ο Στέλιος Πετράκης όπως λέει το ρεπορτάζ δεν είχε κληθεί σε κάποια ενημέρωση, γεύμα, δείπνο από Αμερικανούς. Ο νέος Α/ΓΕΝ Ι.Δρυμούσης βρήκε στο γραφείο του ήδη πρόσκληση από την Lockheed Martin για εκδήλωση που κάνει στην Αθήνα.

Κάτι μας λέει ότι έρχεται νέος κύκλος «πιέσεων» για ξεπερασμένα αμερικανικά καταδρομικά και πλοία που τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης εκλιπαρούσαν για τη βύθιση τους….

https://www.militaire.gr/to-deipno-tsoyni-floroy-to-psifodeltio-epikrateias-tis-nd-kai-i-amerikaniki-ekplixi-sto-grafeio-toy-a-gen/