Το αινιγματικό Tweet του Π.Καμμένου για τον Κ.Μαρκουλάκη – Yπαινίσσεται αποκαλύψεις και «κοινή δράση» με τον Δ.Λιγνάδη

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Στον ηθοποιό Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, φίλο του παραιτηθέντος Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Δ.Λιγνάδη, ο οποίος βρίσκεται στο κέντρο των αποκαλύψεων σκανδάλου παιδεραστίας, αναφέρεται σε ένα αινιγματικό Tweet ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

«Τον γνώριζα από την Ικαρία μου επιτέθηκε γιατί ήξερα και τον αποκάλυψα. Ήρθε η ώρα να πληρώσει και αυτός ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ».

Στην ανάρτηση του ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας έχει ένα λινκ όπου ο Μαρκουλάκης είχε ερωτηθεί για τον Πάνο Καμμένο και είχε δηλώσει ότι «Πολύ κακή η γνώμη που έχω γι’ αυτόν. Το κατώτερο σκαλοπάτι».

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, κατέβασε τον λογαριασμό του από το fb και όλες τις κοινές φωτογραφίες του με τον Δημήτρη Λιγνάδη στο Instagram!


Ένα ερώτημα είναι ποια η σχέση, αν υπάρχει και σε ποιο βαθμό υπάρχει του Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, με τους Δημήτρη Λιγνάδη και τον Νίκο Γεωργιάδη, πρώην βουλευτή Κέρκυρας της ΝΔ, υπεύθυνο Πολιτικού Σχεδιασμού του κόμματος και στενού συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, καταδικασθέντα για παιδοφιλία και κακοποίηση ανηλίκων.

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/962998_ainigmatiko-tweet-toy-pkammenoy-gia-ton-kmarkoylaki

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα