Τούρκος στρατηγός Α/ΓΕΣ ε.α. νεκρός από τον κορονοϊό

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Η Τουρκία επιβεβαίωσε στις 19 Μαρτίου τρίτο θάνατο που σχετίζεται με τον κορονοϊό, έναν 80χρονο Τούρκο στρατηγό εν αποστρατεία. Νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης ανακοίνωσε στις 19 Μαρτίου, ότι ο Aytaç Yalman, πρώην διοικητής των τουρκικών χερσαίων δυνάμεων, πέθανε από τον κορονοϊό. Υπήρχαν επί ημέρες μέρες οι εικασίες για τον ιατρικό λόγο που οδήγησε στον θάνατό του.

Ο υπουργός Υγείας Fahrettin Koca επιβεβαίωσε επίσης ότι ο στρατηγός ε.α. πέθανε από τον κορονοϊό, ενημερώνοντας το Κοινοβούλιο για τις τελευταίες εξελίξεις σε σχέση με το πρόβλημα. Είπε ότι ο αριθμός των νεκρών  έχει αυξηθεί στους τρεις. Έδωσε επίσης συλλυπητήρια στην οικογένεια του Yalman.

Ο εκλιπών στρατηγός είχε εμπλακεί στο σκάνδαλο του Σχεδίου “Βαριά” (Balyoz) τη συνωμοσία για την εκδήλωση πραξικοπήματος που κατέληξε στρατηγοί των Τούρκων να κατηγορεί ο ένας τον άλλον…

Ο Γιαλμάν είχε κατηγορηθεί από τον αρχηγό των τότε ενόπλων δυνάμεων, στρατηγό Χιλμί Οζκιόκ ότι ήταν ο “πατέρας” ιδέας για τη δημοσιοποίηση κειμένου σε βάρος του σήμερα κυβερνώντας Ισλαμιστικού Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP)… Αιωνία του η μνήμη, εν ολίγοις.

Τούρκος στρατηγός Α/ΓΕΣ ε.α. νεκρός από τον κορονοϊό

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα