Του… Συνολάκη γίνεται στο Κολλέγιο Αθηνών

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Άλλη μια «Άριστη» διαχείριση κρίσης από την «ελίτ των αρίστων».

Ακόμη «βράζει» ο κόσμος του Κολλεγίου Αθηνών για το περιστατικό της περασμένης εβδομάδας και την εισβολή κακοποιών στοιχείων στον χώρο.

Και ο «βρασμός» κατευθύνεται σε δύο κατευθύνσεις. Στη διοίκηση του Κολλεγίου και τις υπηρεσίες ασγφαλείας που δεν κατάφεραν να κάνουν τίποτα. Παρότι στην «κορυφή» έχει τοποθετηθεί ένας εκ των «Αρίστων», ο πολυδιαφημισμένος Καθηγητής Κώστας Συνολάκης, κουμπάρος του Πρωθυπουργού. Αυτός δηλαδή, που θα εκκένωνε το Μάτι σαν «Σούπερμαν» και δεν κατάφερε να εκκενώσει ούτε το προαύλιο του Κολλεγίου.

Αλλά ο «βρασμός» έγινε μεγαλύτερος με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., σύμφωνα με την οποία τελικά δεν έγινε τίποτα. «Και τότε γιατί είχαν κλειδαμπαρώσει τα παιδιά μας δυο-τρεις ώρες;» ρωτούν οι γονείς των μαθητών.

Φήμες ότι υπήρξε άνωθεν παρέμβαση για να «εξαφανιστεί» το περιστατικό και να κρυφτούν οι ευθύνες Συνολάκη, τελικά μάλλον επιβεβαιώνονται. Άλλη μια «Άριστη» διαχείριση κρίσης από την «ελίτ των αρίστων».

Ανατροπή με την «εισβολή εξωσχολικών» στο Κολλέγιο Αθηνών – Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Τι συνέβη τελικά με τους εξωσχολικούς στο Κολλέγιο Αθηνών.

Για να… συναντήσουν φίλους τους, μπήκαν οι δύο εξωσχολικοί στο Κολλέγιο Αθηνών το πρωί της Πέμπτης. Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωση του το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, διευκρινίζοντας ότι από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, δεν προέκυψε ότι έλαβε χώρα κάποιο επεισόδιο στους χώρους του κολεγίου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο νεαροί είναι μαθητές σχολείου της περιοχής και μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν στοιχεία ότι εμπλέκονται σε κάποιο από τα καταγγελόμενα περιστατικά.

Υπενθυμίζεται ότι μαθητές του σχολείου είχαν καταγγείλει ότι οι εξωσχολικοί εισέβαλαν κρατώντας αιχμηρά αντικείμενα, σε συνέχεια ενός επεισοδίου που είχε σημειωθεί λίγες ημέρες πριν ανάμεσα σε ομάδες νεαρών σε σινεμά του Νέου Ψυχικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Σχετικά με διερεύνηση πληροφοριών που αναφέρθηκαν μεσημβρινές ώρες χθες (19-01-2023) στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης και αφορούσαν στην παρουσία εξωσχολικών ατόμων σε ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα στην περιοχή του Ψυχικού, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικές δυνάμεις και σε συνεργασία με το προσωπικό του ιδρύματος ελέγχθηκαν οι χώροι αυτού, χωρίς να διαπιστωθούν τα καταγγελλόμενα.

Από την επακόλουθη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής προέκυψε ότι, πρωινές ώρες της 19-01-2023, δύο ανήλικοι ημεδαποί, μαθητές λυκείου της ίδιας περιοχής, εισήλθαν στον περιβάλλοντα χώρο του ανωτέρω ιδρύματος με σκοπό να συναντήσουν φίλους τους που φοιτούν σε αυτό, χωρίς ωστόσο να προκαλέσουν οποιοδήποτε επεισόδιο.

Κατόπιν των ανωτέρω δεν προέκυψε η διάπραξη αδικημάτων και το σχετικό προανακριτικό υλικό θα υποβληθεί στην αρμόδια Εισαγγελία.

https://www.ieidiseis.gr/parapolitika/181628/tou-synolaki-ginetai-sto-kollegio-athinon

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα