Τουρκικό ερευνητικό εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας -Το παρακολουθεί ελληνική φρεγάτα

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

ΔΕΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΟΙΟ

ΕΛΛΑΔΑ31|01|2020 | 08:35UPD: 31|01|2020 | 09:15


Oruc Reis / Φωτογραφία: marinetraffic
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας βρίσκεται το τουρκικό ερευνητικό πλοίο Ορούτς Ρέις και παρακολουθείται από τη φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού «Νικηφόρος Φωκάς».

Οπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, πρόκειται για ένα περίεργο περιστατικό το οποίο ερευνάται, καθώς φέρεται το τουρκικό ερευνητικό Ορούτς Ρέις να έχει κινηθεί εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, περίπου 200 χλμ. νότια της Μεγίστης, δυτικά της Κύπρου και ανατολικά της Κρήτης.

Να σημειωθεί πως στην περιοχή υπάρχουν άσχημες καιρικές συνθήκες, οι οποίες ενδεχομένως έπαιξαν ρόλο στην κίνηση του τουρκικού ερευνητικού με αποτέλεσμα να αλλάξει θέση.

Το ερευνητικό δεν συνοδεύεται από τουρκικά πολεμικά πλοία, τα οποία φέρεται να βρίσκονται στα 50 ναυτικά μίλια μακριά από εκείνο. Μόλις έγινε γνωστή η παρουσία του τουρκικού πλοίου, αμέσως απέπλευσε η ελληνική φρεγάτα «Νικηφόρος Φωκάς» του Πολεμικού Ναυτικού, το οποίο και παρακολουθεί το Ορούτς Ρέις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το τουρκικό ερευνητικό δεν έχει «ρίξει» καλώδια, ούτε έχει ενεργοποιημένες συσκευές.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/ellada/toyrkiko-ereynitiko-ploio-entos-ellinikis-yfalokripidas

spot_img

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εκείνα τα πλωτά φράγματα που θα εμποδίζουν τους πρόσφυγες να πλησιάσουν στις ακτές μας, ακριβώς στα πόσα ναυτικά μίλια μακριά από τα νησιά μας θα τοποθετηθούν; Αυτό το σκεφτήκαμε;

    • Τι σημασία έχει η απόσταση, όταν τα φράγματα είναι στάχτη για τα μάτια των ψηφοφόρων;

      α) “Όμως εάν θα έπρεπε κάτι να σοκάρει του δεξιούς ψηφοφόρους, αυτό δεν θα ήταν τίποτε άλλο παρά η αναφορά του κ. Μητσοτάκη στην περηφάνεια του για την σταδιακή μετατροπή της χώρας μας σε “πολυπολιτισμική”.
      Είπε επακριβώς: “τα παιδιά των προσφύγων που θα επιλέξουν να κάνουν τη χώρα μας τη δεύτερη πατρίδα τους πρέπει να αισθάνονται και θα αισθάνονται Έλληνες». «Αυτό είναι το σωστό. Να πάνε σε ελληνικό σχολείο και εάν είναι άριστοι μαθητές, να σηκώσουν την Eλληνική σημαία”. Και συνέχισε: «Μακριά από εμάς οποιαδήποτε ξενοφοβία ή οποιοσδήποτε ρατσισμός. Είμαι υπερήφανος όταν πηγαίνω σε παρελάσεις και βλέπω μια κοινωνία η οποία μετατρέπεται σε πολυπολιτισμική σιγά – σιγά. Δεν αμφισβητείται η εθνική μας ακεραιότητα με αυτό τον τρόπο»”
      (απ’ εδώ).

      β) Δίνουν κίνητρα στους μετανάστες, για να έλθουν στην Ελλάδα.

      β1) Η Δόμνα Μιχαηλίδου δίνει γη και ύδωρ στους μετανάστες – Απίστευτες παροχές για (παράνομους) ασυνόδευτους

      β2) Μιχαηλίδου: Επίδομα γέννησης και σε μετανάστες

      Υπάρχουν κι άλλες παροχές, αλλά δίνω επάνω ενδεικτικά δύο.

      γ) Εξακολουθούν να κάνουν λόγο για “πρόσφυγες” και “προσφυγικό”, εξαπατώντας τον κόσμο, ενώ, σύμφωνα και με γνωμοδότηση τού ΣτΕ, <a href=Δεν υπάρχουν πρόσφυγες στην Ελλάδα, μόνο λαθρομετανάστες!

      Τα μίλια μάς μαράνανε!…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα