Τουρκία: Ο ανυπόμονος 10χρονος που εκνεύρισε τον Ερντογάν -Εκοψε πρόωρα την κορδέλα σε εγκαίνια γέφυρας [βίντεο]

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Η αντίδραση Ερντογάν όταν συνειδητοποίησε πως ένα 10χρονο αγόρι είχε κόψει την κορδέλα σε εγκαίνια
Ένας πιτσιρικάς έκλεψε την παράσταση σε εγκαίνια γέφυρας στην Ριζούπολη της Τουρκίας, παρουσία του προέδρου της χώρας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Τούρκος πρόεδρος βρέθηκε στην πρωτεύουσα της ομώνυμης τουρκικής περιφέρειας, όπου μαζί με μικρά παιδιά από την περιοχή, ανέμενε καρτερικά να κόψει την κορδέλα της νέας γέφυρας που ανεγέρθη εκεί.

Ο 10χρονος ανέμενε κι εκείνος μπροστά ακριβώς από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με το ψαλίδι στο χέρι, ώστε να κόψει την γαλάζια κορδέλα μπροστά του, ωστόσο φαίνεται πως βιάστηκε και έκανε την ψαλιδιά πριν δοθεί το σήμα από τους διοργανωτές.

Ο Τούρκος πρόεδρος, όταν κατάλαβε τι έχει γίνει, τον σκούντηξε στο κεφάλι και όπως φαίνεται στο βίντεο κάτι του είπε. Στη συνέχεια, ο Ερντογάν φαίνεται να μιλά σε ένα μεγαλύτερο σε ηλικία κοριτσάκι που κάθετε δίπλα στο αγόρι, προκειμένου να κρατήσει την κομμένη κορδέλα ώσπου να δοθεί το σήμα.

Διαβάζουμε ωστόσο πως η κίνηση του Τούρκου προέδρου ελήφθη από χρήστες του Twitter ως ιδιαίτερα σκληρή με σχόλια να αναφέρουν πως «όλη η Τουρκία τον παρακολούθησε να τον χτυπά». Λίγο αργότερα, σύμφωνα με το BBC, η κορδέλα αντικαταστάθηκε και η διοργάνωση ολοκληρώθηκε.

iefimerida

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα