Τι συμβαίνει στον Έβρο; Εκατοντάδες μετανάστες περνούν από τα ‘απόρθητα’ σύνορα και εισβάλλουν στην Ελλάδα, απλά, περπατώντας! «Ελλάδα ερχόμαστε»! Εκτάκτως στην περιοχή ο Θεοδωρικάκος!

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
Τι συμβαίνει στον Έβρο; Εκατοντάδες μετανάστες περνούν από τα ‘απόρθητα’ σύνορα και εισβάλλουν προκλητικά στην Ελλάδα, καθημερινά, απλά, περπατώντας! «Ελλάδα ερχόμαστε», φωνάζουν απειλητικά!
Εκατοντάδες παράτυποι μετανάστες από τις χώρες κυρίως της Ασίας αλλά και της Αφρικής, κατευθύνονται ή έχουν ήδη αφιχθεί στα ανατολικά σύνορα του Έβρου και διεισδύουν στην Ελλάδα από τα σημεία όπου η κοίτη του ποταμού έχει «στεγνώσει» λόγω της καλοκαιρίας.

Ήδη δημοσιεύονται όπως φαίνεται στο βίντεο δορυφορικές φωτογραφίες που δείχνουν τα σημεία του ποταμού που έχουν ξεραθεί, από τα οποία μπορούν να περάσουν χωρίς κίνδυνο οι μετανάστες.

Στα βίντεο που δημοσιεύουμε, εκατοντάδες από αυτούς κατευθύνονται στα σύνορα Ελλάδας – Τουρκίας φωνάζοντας «Ελλάδα ερχόμαστε» στα Πακιστανικά , ενώ σε άλλο βίντεο φαίνεται η νυχτερινή «αποκομιδή» παράνομων μεταναστών και η προώθηση τους σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Καθημερινά πλέον, περί τα 1000 άτομα εισέρχονται σε όλο το μήκος του Έβρου , αλλά και από τη Βουλγαρία στο νομό Ροδόπης

Η κατάσταση είναι τόσο σοβαρή που μεταβαίνει εκτάκτως στο βόρειο Έβρο ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Τι συμβαίνει στον Έβρο; Εκατοντάδες μετανάστες περνούν από τα ‘απόρθητα’ σύνορα και εισβάλλουν στην Ελλάδα, απλά, περπατώντας! «Ελλάδα ερχόμαστε»! Εκτάκτως στην περιοχή ο Θεοδωρικάκος! (Βίντεο)

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα