Τι συζήτησαν Μητσοτάκης και Σπυράκη- Η αποστολή της νέας εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Νέα καθήκοντα στη ΝΔ αναλαμβάνει η Μαρία Σπυράκη / Eurokinissi: ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ
Νέα καθήκοντα στη ΝΔ αναλαμβάνει η Μαρία Σπυράκη / Eurokinissi: ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Η έξοδος του Βασίλη Κικίλια από τον πρωινό καφέ ήταν αποφασισμένη εδώ και καιρό. Και δεν είχε καμία σχέση με την προσωπική ζωή του βουλευτή.

Το κόμμα χρειαζόταν ένα πιο δυναμικό πρόσωπο. Η Μαρία Σπυράκη, πρώην δημοσιογράφους του Μέγκα, από τους «σπασίκλες» της Ευρωβουλής , ήταν το ιδανικό πρόσωπο για τον Κυριάκο, που θα ενισχύσει την ευρωβουλευτή και με νέους αναπληρωτές.

Αποστολή της Μαρίας Σπυράκη, (που θα διατηρήσει την θέση της στην ευρωβουλή), στην θέση του εκπροσώπου τύπου του κόμματος, είναι:

α. Να ενισχύσει το προφίλ του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ευρώπη. Οπως λέγεται χαρακτηριστικά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι πλέον δυο φορές το μήνα στις Βρυξέλλες. Θα είναι συμμέτοχος στις κρίσιμες αποφάσεις που θα ληφθούν για το μέλλον της Ευρώπης. Και θα προετοιμάσει το έδαφος για το όταν θα αναλάβει πρωθυπουργός. Η επιλογή, ο νέος εκπρόσωπος τύπου να είναι ταυτόχρονα και ευρωβουλευτής (με στενές προσωπικές σχέσεις με πολλούς επιτρόπους), εξυπηρετεί αυτόν τον στόχο
β. Να διευρύνει την επιρροή της ΝΔ στον μεσαίο χώρο, το κρίσιμο αυτό κομμάτι των ψηφοφόρων που δίνουν την εκλογική νίκη. «Θέλουμε την αυτοδυναμία,, είμαστε πολύ κοντά», σχολιάζουν συνεργάτες της κυρίας Σπυράκη, με τους οποίους επικοινώνησε το iefimerida. Το κεντρώο προφίλ της Μαρίας Σπυράκη βοηθάει σε αυτήν την κατεύθυνση, ενώ τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί στην εκλογική διαδικασία στην κεντροαριστερά ενισχύουν την αισιοδοξία των επιτελών της Ν.Δ.

Η Μαρία Σπυράκη με καταγωγή από την Θεσσαλονίκη, υπήρξε για χρόνια δημοσιογράφος, ενώ έγινε ευρύτερη γνωστή από την θητεία της στο Μέγκα, όπου κάλυπτε το κόμμα της ΝΔ. Ο Αντώνης Σαμαράς την πρότεινε για ευρωβουλευτή, και έτσι μπήκε πρόωρο τέλος στην δημοσιογραφική της καριέρα.

Πηγή: Τι συζήτησαν Μητσοτάκης και Σπυράκη- Η αποστολή της νέας εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ | iefimerida.gr

spot_img

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μέ τό δικτατορικό του καμωμένο στό τελαβιβ ώς υπουργός Δημόσιας Τάξης,

    ό πολιτευόμενος αυτός πρώην επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής καί ιατρός μ’ έναν τρόπο,
    -«τύφλα νά ‘χει» ό άριστος Διαβητολόγος Χρήστος Ζούπας τής καρδιάς μας, έ;-
    απέτυχε νά διαλύσει τήν Ελληνική Αστυνομία “μοχθώντας” από Θεσσαλονίκη* μέχρι
    τά “παιδιά” από τήν Πάτρα,

    καλό υπόλοιπο απ’ ό,τι αφήσει ό Καμμένος στούς Έλληνες από Εθνική Άμυνα,
    νά τού “ευχηθούμε”…

    *
    «Πρωτοφανές για τα δεδομένα των Σωμάτων Ασφαλείας περιστατικό σημειώθηκε την Πέμπτη σε σύσκεψη στον Πολύγυρο, όταν ο υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Βασίλης Κικίλιας φέρεται να έδιωξε από την αίθουσα ανώτατο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ., με τον βαθμό του στρατηγού, μπροστά σε βουλευτές και δημάρχους της περιοχής αλλά και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη της Αστυνομίας.

    Ο συγκεκριμένος ανώτατος αξιωματικός θεωρείται εξαιρετικής εμπειρίας και ήταν αυτός που εξάρθρωσε τα κυκλώματα των τοκογλύφων της Θεσσαλονίκης αλλά και οργάνωσε τη μεγάλη έρευνα της Αστυνομίας για τις εμπρηστικές επιθέσεις στις Σκουριές.»

    υπό τριπλή κατοχή η Πατρίδα μας, έκ νέου
    εβραιο – αγγλοκάνικη, εβραιο – €υρωπαϊκή καί εβραιο – γερμανική…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα