Τι θα γίνει με το όργιο εγκληματικότητας από συμμορίες Ρομά; Ως πότε θα είναι στο απυρόβλητο, στο όνομα της πολιτικής ορθότητας; Έχουν ρημάξει τους νοικοκυραιους σε ολόκληρη την Ελλάδα και οι υπουργοί κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν για να μην τους πουν… ρατσιστές!

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Της σύνταξης του europost.gr

Το ένα μετά το άλλο σπάει τα ρεκόρ η εγκληματικότητα σε ολόκληρη την Ελλάδα, με δράστες Έλληνες και ξένους εγκληματίες, μεταξύ των οποίων πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν ηγετικές προσωπικότητες από τις κοινότητες των Ρομά.

Ωστόσο, το πολιτικό σύστημα, συμπεριλαμβανομένης της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης, κάνει πως δεν καταλαβαίνει, γιατί όλοι φοβούνται μήπως τους πούνε… ρατσιστές!

Η συνέπεια είναι να αφήνουν τους Ρομά κακοποιούς, μαζί με άλλα ντόπια και ξένα στοιχεία, να λεηλατούν τα μικρομεσαία νοικοκυριά φιλήσυχων πολιτών, να μπαίνουν στα σπίτια με λοστούς και βαριοπούλες και να τα κάνουν ρημαδιό, αφού πρώτα έχουν εξαφανίσει τον ιδρώτα και το αίμα των νοικοκυραίων.

Οι ληστείες από τέτοιου είδους συμμορίες έχουν γίνει μεγάλη πληγή σε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα στο Λεκανοπέδιο της Αττικής, όπου οι πολίτες είναι πλέον απελπισμένοι και όταν απευθύνονται στις Αστυνομικές Αρχές βλέπουν τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ εντελώς αμήχανους και ανήμπορους, αφού οι κυβερνήσεις τους έχουν δέσει τα χέρια, για να μην κατηγορηθούν για ρατσιστικές προθέσεις!

Κάτοικοι της Αττικής, που συνομίλησαν με συντάκτες του europost.gr, μας ανέφεραν π.χ ότι το 70% των σπιτιών από τη Χαλκίδα μέχρι και το Διόνυσο και τον Άγιο Στέφανο έχουν ληστευτεί μία και δύο φορές! Τα ίδια συμβαίνουν και στα Νότια Προάστια της Αθήνας, όπου δρούν άλλες συμμορίες, παρόμοιας προέλευσης.

Οι Ρομά, μαζί με Αλβανούς και άλλους ξένους έχουν συγκροτήσει αδίστακτες συμμορίες οι οποίες επωφελούνται από την ανευθυνότητα και την ελαφρότητα της αστυνόμευσης και από την ατιμωρησία της έννομης τάξης και λεηλατούν τα μικρομεσαία νοικοκυριά, προκαλώντας κρίσεις πανικού σε οικογένειες με παιδιά, σε ηλικιωμένους ανθρώπους και σε επαγγελματίες. Το χειρότερο δε, είναι ότι εάν και όταν συλληφθούν, θα καθίσουν στη φυλακή το πολύ ένα με δύο χρόνια και μετά θα βγούν έξω πιό ορεξάτοι, για μεγαλύτερες ληστείες και πιθανόν για σκληρούς φόνους, γνωρίζοντας ότι τελικά στην πράξη θα μείνουν ατιμώρητοι!

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, ενώ ξεκίνησε καλά, έχει χάσει πλέον την μπάλα και αν δεν ξεκινήσει άμεσα μία αντιεγκληματική εκστρατεία σε όλη την επικράτεια, θα αντιμετωπίσει την οργή των πολιτών, οι οποίοι αρνούνται να καταπιούν το γεγονός ότι ψήφισαν Μητσοτάκη για να διορθώσει το μπάχαλο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αυτό το μπάχαλο συνεχίζεται σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα!

https://europost.gr/ti-tha-ginei-to-orgio-egklimatikotitas-symmories-roma-os-tha/

spot_img

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν θα σχολιάσω το άρθρο, επειδή έχω γράψει κατ’ επανάληψη για το θέμα. Το γελοίο είναι ότι ακόμη χαρακτηρίζονται “ευπαθής κοινωνική ομάδα” και τυγχάνουν προνομίων.

    • Και καλό θα ήταν να σταματήσει αυτό το “ρομά” (ούτε οι ίδιοι λένε έτσι τους εαυτούς των), που μάς “φορέθηκε” τελευταίως στο όνομα τής πολιτικής ορθότητος (κι αυτό). ΑΘΙΓΓΑΝΟΙ είναι το επίσημο όνομα.

  2. Μενίδι: 10 αστυνομικοί τραυματίστηκαν στα επεισόδια από τους Ρομά – Οι τέσσερις από σκάγια!

    Δηλαδή, δεν το έχουν σε τίποτα να ξεσηκωθούν κατά τού κράτους, αλλά χαίρουν ιδιότυπης ασυλίας, όπως και οι λαθρομετανάστες, θεωρούμενοι … ευπαθής κοινωνική ομάδα.

    Δεν χρειάζεται θεοσοφία για να καταλάβει κανείς ότι ο λόγος που το κράτος δεν επεμβαίνει στους Τσιγγάνους είναι οι ψήφοι, μιας και είναι Έλληνες πολίτες. Εύχομαι κάποτε να μην πληρώσομε πολύ ακριβά αυτήν την κρατική “αδιαφορία”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα