Την ώρα, που ο κορωνοϊός ‘σφυροκοπά’ την Κοζάνη, ‘γαλάζια’ τοπικά στελέχη καμαρώνουν και ανεβάζουν φωτο, από μαζώματα, ‘κορωνοτσίπουρα’ και μεζέδες, χωρίς μάσκες και μέτρα προστασίας! Οι φωτο του προέδρου της Τοπικής της Ν.Δ, που προκάλεσαν σάλο!

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Mπορεί η Περιφερειακή Ενότητα και ο Δήμος Κοζάνης να καταρρίπτουν το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο σε αριθμό κρουσμάτων κορωνοϊού και το Μαμάτσειο Νοσοκομείο να ασφυκτιά, ωστόσο η δραματική αυτή κατάσταση φαίνεται πως δεν πτόησε μια παρέα φίλων και γνωστών τοπικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας να απολαύσει, χωρίς μάσκες και μέτρα, την Κυριακή το τσιπουράκι και τους μεζέδες, σε αυλή σπιτιού στην Ακρινή.

Μεταξύ αυτών ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Κοζάνης Γιώργος Αντωνιάδης, ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Κοζάνης Πέτρος Αθανασιάδης, αλλά και άλλα μέλη του κυβερνώντος κόμματος που δηλώνουν συνεργάτες βουλευτικών γραφείων της περιοχής, όπως αναφέρει το kozanimedia.

Μάλιστα, οι φωτογραφίες της εν λόγω “μάζωξης” αναρτήθηκαν στο Facebook, προκαλώντας δεκάδες σχόλια επιδοκιμασίας σχεδόν από τη… μισή τοπική Νέα Δημοκρατία και στελέχη της περιφερειακής αρχής.

https://europost.gr/tin-ora-poy-o-koronoios-sfyrokopa-tin-kozani-galazia-topika/
spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα