“Τετελεσμένα συνεκμετάλλευσης” επιδιώκει η Τουρκία στην αλιεία στο Αιγαίο κι ένα πολύ διδακτικό βίντεο

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Η Τουρκία προσπαθεί να δημιουργήσει τετελεσμένα συνεκμετάλλευσης στο Αιγαίο όπου και όπως μπορεί. Και η αλιεία είναι ένας τομέας στον οποίο ασκεί πραγματική τρομοκρατία στο Αιγαίο! Το χειρότερο είναι ότι το κάνει ανενόχλητη!

Έχουμε πάρα πολλές φορές αναφερθεί στο θέμα από τα μέσα Ιουλίου και κάποιοι πολύ ενοχλούνται και προσπαθούν να υποβαθμίσουν το θέμα. Οι Έλληνες αλιείς τους διαψεύδουν καθημερινά με δημόσιες παρεμβάσεις τους. Το τι τραβάνε για να βγάλουν μεροκάματο το αποτύπωσε στο ρεπορτάζ της στο zapranews.gr η συνάδελφος Ευτυχία Πενταράκη. Το ρεπορτάζ της ΕΔΩ και επίσης μπορείτε να δείτε ΕΔΩ και σχετικό βίντεο. Ιδιαίτερα διδακτικό για όσους εξακολουθούν να γράφουν στα σχόλια τους ότι …δεν τρέχει και τίποτα που ψαρεύουν όπου θέλουν οι Τούρκοι στο Αιγαίο.

Κι επειδή είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν και σχόλια του τύπου “τι να κάνεις , να κάτσεις να μαλώνεις”, ας δούμε στο βίντεο που ακολουθεί πως οι γείτονες Ιταλοί αντιμετωπίζουν παράνομους αλιείς από τη Τυνησία… Όπως θα ΄πρεπε να αντιμετωπίζουμε εμείς τους Τούρκους, αλλά δεν το κάνουμε…

Πως αντιμετωπίζουν οι Ιταλοί τη παράνομη αλιεία; Με τελείως διαφορετικό τρόπο απ΄ ότι εμείς τους Τούρκους ψαράδες from Militaire.gr on Vimeo.

https://www.militaire.gr/tetelesmena-synekmetalleysis-quot-epidiokei-i-toyrkia-stin-alieia-sto-aigaio-ki-ena-poly-didaktiko-vinteo/

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα