«Τα τουρκικά όπλα τρομοκρατούν την Ελλάδα»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Το  εξοπλισμένο Drone «Aksungur»  παράγεται από την τουρκική αεροδιαστημική βιομηχανία, είναι αυτό που ανησυχεί τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης, σημειώνει το τούρκικο δημοσίευμα.

Ο Έλληνας παρουσιαστής είπε για τις δυνατότητες του εξοπλισμένου «Aksungur» σε ζωντανή μετάδοση «τα όπλα της Τουρκίας μας μπερδεύουν τώρα, επειδή ανακοινώνουν ότι θα δημιουργούν ένα νέο όπλο κάθε μήνα», είπε, σύμφωνα με το τούρκικο δημοσίευμα.

Η εξαιρετική επιτυχία των τουρκικών UAV και  εξοπλισμένων UAV ( τα λεγόμενα SİHA στα τουρκικά)  έναντι των στόχων τους στη Συρία, τη Λιβύη και πιο πρόσφατα στο Καραμπάχ συνεχίζει να καταλαμβάνει την ατζέντα του παγκόσμιου τύπου.

Το εξοπλισμένο μη επανδρωμένο εναέριο όχημα «Aksungur», που παράγεται από την Τουρκική Αεροδιαστημική Βιομηχανία (TUSAŞ) και πρόσφατα πέτυχε τον στόχο του σε απόσταση 30 χιλιομέτρων κατά τη διάρκεια δοκιμών, βρήκε ευρεία κάλυψη στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης.

Ο παρουσιαστής της ελληνικής τηλεόρασης  του Σκάι TV Μανώλης Κωστίδης μίλησε σε ζωντανή μετάδοση σχετικά με τα χαρακτηριστικά του «Aksungur» και εξέφρασε τις ανησυχίες του εκ μέρους της Ελλάδας.

«Το μοντέλο του Aksungur μπορεί να πετάξει για 40 ώρες χωρίς την ανάγκη προμήθειας ή οτιδήποτε άλλο. Μεταφέρει ωφέλιμο φορτίο 750 κιλών, πυραύλους και βόμβες με λέιζερ, και φυσικά έχει δυνατότητα επιτήρησης. Αυτή η κατάσταση πρέπει να ανησυχεί την Ελλάδα. Πρέπει επίσης να λάβουμε υπόψη αυτά που λένε οι μηχανικοί. Οι Τούρκοι θα εξοικονομήσουν πολλά με αυτό» , είπε.

Ο Έλληνας παρουσιαστής, του οποίου τα σχόλια προκάλεσαν έκπληξη στο στούντιο, συνέχισε ως εξής:

“Ξέρετε, τα όπλα της Τουρκίας μας μπερδεύουν τώρα. Επειδή ανακοινώνουν ότι ένα νέο όπλο θα παράγεται κάθε μήνα. Πρέπει να τα παρακολουθούμε πιο προσεκτικά».

https://www.echedoros-a.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα