Σόιμπλε: Η κατάσταση στην Τουρκία είναι για κλάματα -Μπορούμε να τη δανείσουμε, υπό προϋποθέσεις

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ
Φωτογραφία: Aris Oikonomou / SOOC 15|03|2017 15:17

Με τα μελανότερα χρώματα περιέγραψε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Τουρκία, ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Μίλησε για αξιοθρήνητη κατάσταση και προειδοποίησε την Αγκυρα ότι εφόσον θέλει οικονομική βοήθεια, μπορεί να τη ζητήσει, εφόσον όμως διασφαλίσει τις απαραίτητες προϋποθέσεις

Σε ερώτηση σχετικά με το αν η Γερμανία θα επιμείνει στην αρχική της προσφορά να εξετάσει το τουρκικό αίτημα για οικονομική βοήθεια, ο κ. Σόιμπλε απάντησε: «Η απάντηση είναι ναι. Αλλά φυσικά η Τουρκία πρέπει να διατηρήσει ή να ξαναδημιουργήσει τις (αναγκαίες) προϋποθέσεις, αφού αυτήν την στιγμή η κατάσταση είναι για να κλαίει κανείς».

Πηγή: Σόιμπλε: Η κατάσταση στην Τουρκία είναι για κλάματα -Μπορούμε να τη δανείσουμε υπό προϋποθέσεις | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/325155/soimple-i-katastasi-stin-toyrkia-einai-gia-klamata-mporoyme-na-ti-daneisoyme-ypo#ixzz4bPA0l8GB

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αυτος ο κ. Σωυμπλε ειναι σημερα η γνησια και δυνατη φωνη της Ευρωπαικης Ενωσεως , ασχετως αν ,στην σημερινη Ελλαδα μας, κυβερνητες και κυβερνωμενοι, αντιευρωπαιστες και ευρωσκεπτικιστες, μαζι με τα φερεφωνα τους στα ΜΜΕ , τον βριζουμε νυχθημερον , επειδη επιμενει -μαζι με τους αλλους δεκαεπτα εταιρους μας στην ΟΝΕ- σε μια φραση , που απηχει την σοβαροτητα , συνεχεια και συνεπεια ενος κρατους ,υπο οιανδηποτε δημοκρατικη κυβερνηση, στην ”πακτα σουντ σερβαντα”, δηλαδη ,τα συμφωνηθεντα και υπογραφεντα τηρουνται και εμεις το γυριζουμε στο θεατρο σκιων με τον γνωστο πρωταγωνιστη και ”κλαιμε” συνεχεια , σαν τον πιτσικοκο, χωρις την Ελληνικη ανα τους αιωνας υπερηφανεια και εργατικοτητα , που θα φερει και την αναπτυξη και την αυτοπεποιθηση. Εφθασαν , μαλιστα, να του στειλουν απο την Ελλαδα φακελλο με εκρηκτικα στους ”ειδους” -15- του Μαρτιου. Δυστυχως η ευηθεια και ο φανατισμος ειναι ανικητοι. Τα υπολοιπα της υποθεσεως αυτης, ας μεινουν ασχολιαστα, γιατι συνιστουν γριφο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα