Σφοδρή επίθεση του «σαμαρικού» Antinews κατά της οικογένειας Μητσοτάκη για αναθέσεις σε εταιρείες

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Σε σκληρή επίθεση κατά της οικογένειας Μητσοτάκη προχώρησε η ιστοσελίδα antinews.gr που απηχεί απόψεις της δεξιάς πτέρυγας της Νέας Δημοκρατίας.

Στον τίτλο μιλά για «Αγία Οικογένεια» και θυμίζει τις σχέσεις της με επιχειρηματίες.

Διερωτάται ο αρθρογράφος μάλιστα: «Τί κρύβεται πίσω από τις απευθείας αναθέσεις σε εταιρείες φαντάσματα που λίγο μετά κηρύσσονται έκπτωτες;».

Εύλογη και η φωτογραφία που συνοδεύει το άρθρο όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται «απέναντι» από τον άλλοτε ισχυρό άνδρα της Siemens στην Ελλάδα, Μιχάλη Χριστοφοράκο, γνωστό για τη συμμετοχή του στο Ελληνικό σκέλος του σκανδάλου Siemens, ο οποίος έχει διαφύγει στη Γερμανία.

Το άρθρο παραπέμπει σε άλλα κείμενα που αφορούν το ίδιο θέμα, Το άρθρο όπως δημοσιεύθηκε στο antinews.gr : Οι «ένδοξες» ημέρες της Αγίας Οικογένειας (Με την ευγενική χορηγία του Antinews):

Άραγε πώς εξηγείται το γεγονός ότι η κυβέρνηση του… παραλίγο Μωυσή βουλιάζει στα σκάνδαλα; Τί κρύβεται πίσω από τις απευθείας αναθέσεις σε εταιρείες φαντάσματα που λίγο μετά κηρύσσονται έκπτωτες; Ή από την αναβάθμιση της διαπλοκής επί των ημερών του γόνου Κυριάκου, με τους ολιγάρχες να τοποθετούν συγγενείς τους μέσα στο Μαξίμου, προφανώς για να μην χάνεται χρόνος στη… διεκπεραίωση; Μα το know how που προκύπτει από τις «ένδοξες» ημέρες της Αγίας Οικογένειας φυσικά

Και ακολουθούν τα άρθρα αποδείξεις του antinews.

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/mme/980842_sfodri-epithesi-toy-samarikoy-antinews-kata-tis-oikogenias-mitsotaki
spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Γελούν στην Ευρώπη για τη “δυναστεία Μητσοτάκη”: “Από το Κόμμα Ξυπόλυτων στην Κρήτη του 19ου αι. στην οικογενειοκρατία»

    Το πρωτότυπο άρθρο

    Η ελληνική οικογενειοκρατία μού θυμίζει την πάλαι ποτέ ισχυρή οικογένεια Γκάντι, που κυβέρνησε για πολλά χρόνια την Ινδία (Νεχρού, Ίντιρα Γκάντι, Ρατζίβ Γκάντι, Σόνια Γκάντι). Τουλάχιστον εκεί έχει καταργηθεί, απ’ όσο γνωρίζω. Στην Ελλάδα μας εξακολουθεί ν’ ανθεί και λουλουδίζει. Κατά τ’ άλλα, είμαστε Ευρωπαίοι…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα