«Σφαλιάρα» από την Κομισιόν για την παγωμένη Μόρια: Υπεύθυνη η Ελλάδα για τις απάνθρωπες συνθήκες

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
sannna1-708«Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ»

Έτοιμη να συνδράμει τις ελληνικές αρχές οικονομικά και τεχνικά, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η κατάσταση στα κέντρα υποδοχής προσφύγων, δήλωσε σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Κληθείσα να σχολιάσει τις παρούσες συνθήκες των κέντρων προσφύγων και μεταναστών στα ελληνικά νησιά, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, η εκπρόσωπος της Επιτροπής, Ν. Μπερτό απάντησε, ότι η κατάσταση είναι ανεπαρκής και υπενθύμισε ότι η διασφάλιση των κατάλληλων συνθηκών υποδοχής, καθώς και η διαχείριση των προσφυγικών κέντρων στην Ελλάδα, είναι πρώτα απ’ όλα ευθύνη των ελληνικών αρχών. Παράλληλα, η Ν. Μπερτό τόνισε, ότι η Επιτροπή παρακολουθεί στενά την κατάσταση και κάνει ό,τι μπορεί για να στηρίξει τις ελληνικές αρχές. Σημείωσε δε, ότι η Επιτροπή έχει ήδη επισημάνει την ανάγκη δημιουργίας πρόσθετων χώρων υποδοχής για τους πρόσφυγες στα νησιά και έχει ενημερώσει τις τοπικές και εθνικές αρχές πως είναι έτοιμη να τα χρηματοδοτήσει. Η Επιτροπή είναι έτοιμη να παράσχει «οικονομική και τεχνική στήριξη», δήλωσε η Ν. Μπερτό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή: «Σφαλιάρα» από την Κομισιόν για την παγωμένη Μόρια: Υπεύθυνη η Ελλάδα για τις απάνθρωπες συνθήκες | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/311904/sfaliara-apo-tin-komision-gia-tin-pagomeni-moria-ypeythyni-i-ellada-gia-tis-apanthropes#ixzz4VHAj9hbm

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δεν την λες σφαλιαρα, αλλα ντροπη για ολους τους Ελληνες και κυριως τους κατοικους της Λεσβου , που διεκδικουσαν και βραβειο Νομπελ ,για την αντιρατσιστικη συμπεριφορα τους το καλοκαιρι εκεινο… και εξασφαλιζαν τον θαυμασμο επωνυμων πολιτικων και καλλιτεχνων-καλλιτεχνιδων, παγκοσμιου φημης, οι οποιοι τους επισκεφθηκαν στο νησι τους . Σαν να τους ματιασαν ολοι. Υπενθυμιζουμε το σχολιο μας για την τοτε επικαιροτητα , οτι ο ρατσισμος,η, ο αντιρατσισμος ειναι θεμα χρονου παραμονης και αριθμου των αλλογενων και αλλοθρησκων ξενων ,που θα εγκατασταθουν στην Χωρα μας, οπερ και εγενετο. Τωρα ο σωζων εαυτον σωθητω . Ελειπαν βλεπετε και οι πληρωμενοι αλληλεγγυοι και αντιρατσιστες, κυριως ευρωπαιοι, λογω των διακοπων, στις χωρες τους και τους αφησαν ολοι” στα κρυα του λουτρου”, που λεμε. Στην απο δω Ελλαδα μας ,βεβαιως, μερικα προσφυγοπουλα ειπαν και τα καλαντα ,πηγαν και σε παγοδρομια και αυτο ηταν ολο το χρεος μας. Δυστυχως αυτοι ειμαστε ολοι μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα