ΣΥΡΙΖΑ για Κοντονή: Εξυπηρετεί πολιτικά συμφέροντα εχθρικά προς την Αριστερά – Παραπέμπεται για διαγραφή

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ


Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρος Κοντονής /Φωτογραφία: Eurokinissi/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ
Αδάμος Ζαχαριάδης

Σκληρή ανακοίνωση κατά του Σταύρου Κοντονή από την Κουμουνδούρου

«Οι δηλώσεις του Σταύρου Κοντονή, που υιοθετούν την προπαγάνδα και τα fake news της Νέας Δημοκρατίας, είναι απαράδεκτες και αντικειμενικά εξυπηρετούν πολιτικά συμφέροντα εχθρικά προς την Αριστερά και τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία», σημειώνει σε σχόλιό του το Γραφείο Τύπου του κόμματος.

Παραπέμπεται για διαγραφή ο Κοντονής
Στην Κουμουνδούρου είναι αποφασισμένοι να φτάσουν μέχρι τέλους με τον πρώην υπουργό. Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε εντολή να ακολουθηθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες. Έτσι, το ζήτημα του Σταύρου Κοντονή παραπέμπεται στην Οργάνωση Μελών στην οποία συμμετέχει με το ερώτημα της διαγραφής. Αν οργάνωση αποφασίσει θετικά (με πλειοψηφία 3/4), τότε το ζήτημα παραπέμπεται στο αμέσως ανώτερο όργανο.

Πολιτική θύελλα από το πρωί
Σημειώνεται ότι από το πρωί έχει ξεσπάσει πολιτική θύελλα καθώς ο Σταύρος Κοντονής ανακοίνωσε την παραίτησή του από μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ενώ εξαπέλυσε πυρά κατά του Αλέξη Τσίπρα για τις αλλαγές στον ποινικό κώδικα, οι οποίες, όπως ισχυρίστηκε «ρίχνουν στα μαλακά της Χρυσή Αυγή».

ΝΔ και ΚΙΝΑΛ κάνουν λόγο για υποκρισία και μείζον πολιτικό θέμα για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ με την Κουμουνδούρου να απαντά με κατηγορίες για σπέκουλα και χυδαία ψέματα.
Πηγή: iefimerida.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα