Συναγερμός στην Καλιφόρνια: Σταμάτησαν τους εμβολιασμούς με το εμβόλιο της Moderna, λόγω σοβαρών αλλεργικών αντιδράσεων, που παρουσιάστηκαν!

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Μετά το εμβόλιο της Pfizer φαίνεται πως άλλο ένα mRNA εμβόλιο, αυτό της Moderna παρουσιάζει σοβαρές παρενέργειάς σε πολλούς ανθρώπους που το λαμβάνουν.

Η πολιτεία της Καλιφόρνια ακύρωσε τους εμβολιασμούς με τα εμβόλια της Moderna από συγκεκριμένη παρτίδα 330.000 δόσεων, καθώς 6 υγειονομικοί υπάλληλοι του Σαν Ντιέγκο εμφάνισαν σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις!

Η παρτίδα των 330.000 εμβολίων, το 1/10 της προμήθειας των ΗΠΑ από τη Moderna, έφτασαν στην Καλιφόρνια μεταξύ 5-12 Ιανουαρίου και διανεμήθηκαν σε 287 εμβολιαστικά κέντρα της πολιτείας.

Και οι 6 υγειονομικοί υπάλληλοι που εμφάνισαν «σοβαρά συμπτώματα» αλλεργικής αντίδρασης εμβολιάστηκαν στο ίδιο κέντρο του Σαν Ντιέγκο.

Μία από αυτούς ανέφερε πως δεν μπορούσε να νιώσει τη γλώσσα της, αλλά και πόνο στον λαιμό, μέσα σε 15 λεπτά από τη χορήγηση του εμβολίου. Οι υπόλοιποι 5 εμφάνισαν επιπλοκές μέσα στις πρώτες 24 ώρες.

Η υγειονομική επικεφαλής της Καλιφόρνια για τη διαχείριση της πανδημίας, Dr Erica S Pan, κάλεσε τους υγειονομικούς να σταματήσουν τους εμβολιασμούς μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση.

«Ένας υψηλότερος από το συνηθισμένο αριθμός πιθανών αλλεργικών αντιδράσεων αναφέρθηκε σε συγκεκριμένη παρτίδα του εμβολίου της Moderna, η οποία χορηγήθηκε σε κοινοτική κλινική», έγραψε η Dr Pan.

https://europost.gr/synagermos-stin-kalifornia-stamatisan-toys-emvoliasmoys-to-emvolio-tis-moderna/

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα