Συνέλαβαν την Τζέιν Φόντα έξω από το Καπιτώλιο -Διαδήλωνε για το κλίμα [βίντεο]

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ Η 81ΧΡΟΝΗ ΑΚΤΙΒΙΣΤΡΙΑ

ΚΟΣΜΟΣ11|10|2019 | 23:37


Συνέλαβαν την Τζέιν Φόντα έξω από το Καπιτώλιο – Φωτογραφία: AP Photo/David Swanson
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη σύλληψη της Τζέιν Φόντα προχώρησε η αστυνομία στην Ουάσιγκτον την ώρα που η 81χρονη ηθοποιός διαδήλωνε κατά της κλιματικής αλλαγής έξω από το Καπιτώλιο.


Σύμφωνα με το CBS η Φόντα ήταν ανάμεσα στους 16 συλληφθέντες από την σημερινή διαδήλωση. Μάλιστα, βίντεο από διαδηλωτή έχει καταγράψει την Φόντα να αποχωρεί με χειροπέδες από το σημείο της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας, συνοδεία αστυνομικών.

Η Φόντα, η οποία συμμετείχε σε διαδήλωση μαζί με την περιβαλλοντική οργάνωση Oil Change International, αφέθηκε ελεύθερη μερικές ώρες αργότερα.

Πριν από τη σύλληψή της, σε ομιλία της χαρακτήρισε την κλιματική αλλαγή «μια συλλογική κρίση που απαιτεί συλλογική δράση τώρα».

Στην προσωπική της ιστοσελίδα η διάσημη ηθοποιός γράφει πως έπρεπε να μεταβεί στην Ουάσιγκτον ώστε «να είναι πιο κοντά στο επίκεντρο της μάχης για το κλίμα μας».

Έχει ορκιστεί να διαδηλώνει κάθε Παρασκευή μέχρι τον Ιανουάριο απαιτώντας την ανάληψη δράσης κατά της κλιματικής αλλαγής.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/kosmos/synelaban-tin-tzein-fonta-exo-apo-kapitolio-diadilone-gia-klima-binteo

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα