Συνάντηση Τσίπρα – Ζαέφ στο Ντουμπρόβνικ

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ο πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ μαζί με την αντιπροσωπεία της κυβέρνησης, θα παραστεί στην 8η Σύνοδο Κορυφής των αρχηγών κρατών  και κυβερνήσεων των χωρών της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης και της Κίνας, διαδικασία 16+1, η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα και αύριο  στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας.

Ο Ζάεφ θα απευθυνθεί στη Σύνοδο της Ολομέλειας κατά την οποία οι πρωθυπουργοί όλων των συμμετεχουσών χωρών θα απευθυνθούν στη σύνοδο κορυφής.

Σύμφωνα με την ατζέντα, ο Ζάεφ και η αντιπροσωπεία της κυβέρνησης, στην οποία θα είναι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης  Κότσο Ανγκιούσεφ, ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Γκόραν Σουγκαρέσκι , ο υπουργός Πολιτισμού Ασάφ Αντέμι  θα έχουν διμερή συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Κίνας, Λι Κετσιιάνγκ και την κινεζική αντιπροσωπεία.

Στο Ντουμπρόβνικ, οι εκπρόσωποι των κυβερνήσεων της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας και της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας θα υπογράψουν σχέδιο δράσης για τη συνεργασία στον τομέα της γεωργίας.

Στο περιθώριο της συνόδου κορυφής των αρχηγών κυβερνήσεων των χωρών της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης και της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, προβλέπονται διάφορες διμερείς συναντήσεις.

Ο Ζάεφ θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της Τσεχικής Δημοκρατίας, Αντρέι Μπάμπες, και θα υπάρξει  συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας και της Κροατίας, Αλέξη Τσίπρα και Αντρέι Πλένκοβιτς.

mia.mk

https://www.echedoros-a.gr

 

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα