Στο Ωνάσειο ο Προκόπης Παυλόπουλος -Με υψηλό πυρετό και ίωση

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΙΩΣΗ

Στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο εισήχθη την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, λόγω υψηλού πυρετού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του Προκόπη Παυλόπουλου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει λοίμωξη με υψηλό πυρετό, καθώς ήταν εξουθενωμένος από ταξίδι στο Ισραήλ όπου μπορούσε να μείνει μια νύχτα ακόμη αλλά επέλεξε να επιστρέψει στο γραφείο του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να αποφασιστεί τι θεραπεία θα ακολουθήσει. Οπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σύμφωνα με ιατρικές πηγές ο Προκόπης Παυλόπουλος θα παραμείνει απόψε εντός νοσοκομείου, προκειμένου να πραγματοποιήσει παράλληλα και το καθιερωμένο του ετήσιο ιατρικό check up.

Νωρίτερα, σήμερα, ανακοινώθηκε από την Προεδρία της Δημοκρατίας ότι ο κ. Παυλόπουλος ταλαιπωρείται από ίωση. «Λόγω ίωσης του Προέδρου της Δημοκρατίας, οι σημερινές συναντήσεις στο Προεδρικό Μέγαρο δεν θα πραγματοποιηθούν», ανέφερε ανακοίνωση από την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με το σημερινό του πρόγραμμα, ο κ. Παυλόπουλος θα συναντούσε στις 12:00 την Επίτροπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αρμόδια για θέματα Υγείας και
Ασφάλειας Τροφίμων κα Στέλλα Κυριακίδου. Το απόγευμα, στις 18:00 θα είχε συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο και εκπροσώπους των σωματείων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων, ενώ μία ώρα μετά με τον Υπουργό Εξωτερικών του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας, Πρίγκηπα Faisal Bin Farhan Bin Abdullah Al Saud.

Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/politiki/sto-nosokomeio-o-prokopis-paylopoylos

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Από την Ιρλανδία ”την κόλλησε”.Στο Ισραήλ την ”έστειλε” και σε άλλους.
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΩΤΕΡΟ .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα