Στο νοσοκομείο με κατάγματα αστυνομικός! – Τον καταδίωξαν κουκουλοφόροι στου Ζωγράφου – Στο έλεος τους η Αθήνα

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Στο έλεος των κουκουλοφόρων η Αθήνα – Έστειλαν στο νοσοκομείο αστυνομικό

Η κατάσταση στην Αθήνα έχει ξεφύγει με τους κουκουλοφόρους να κάνουν πραγματικά ότι θέλουν, μάλιστα σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα Ειδικών Φρουρών Σταύρο Μαυροειδάκο, ένας αστυνομικός έπεσε θύμα επίθεσης σε μπλόκο στου Ζωγράφου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. 

«Όπως ισχυρίζεται έγινε αντιληπτός από άτομα μάλλον του αντιεξουσιαστικού χώρου, καταδιώχθηκε από μηχανάκι, προσπάθησε να διαφύγει με την δίκυκλη ιδιωτική μοτοσυκλέτα του και έπεσε θύμα τροχαίου με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται στο 401 με κατάγματα» είπε στον ΑΝΤ1.

Ο Στράτος Μαυροειδάκος έκανε λόγο για συνεχείς επιθέσεις κατά αστυνομικών. «Ανησυχούμε αρκετά, δεν φοβόμαστε ούτε τρομοκρατούμαστε από τους θρασύδειλους. Ανησυχούμε μήπως έχουμε τρομοκρατική ενέργεια. Το κλίμα δεν είναι καλό, τους φταίνε οι εργαζόμενοι αστυνομικοί. Πρέπει να δοθεί μία λύση» ανέφερε για το θέμα του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Είπε επίσης πως γίνονται πολλά τηλεφωνήματα «μαϊμού». Σε ένα από αυτά ο άνθρωπος που κάλεσε έκανε λόγο για λιπόθυμο άτομο στην Κυψέλη και όταν αστυνομικοί της Ασφάλειας έφτασαν εκεί, πριν από την Άμεση Δράση, βρήκαν «100 μαυροφορεμένους».

Αυτή δεν είναι το πρώτο μπλόκο που στήνουν τις τελευταίες ημέρες κουκουλοφόροι στην Αθήνα, καθώς τη Δευτέρα το βράδυ, όπως σας αποκαλύψαμε στο pronews.gr, περίπου 100 άτομα είχαν στήσει μπλόκο στο Ζωγράφου και ζητούσαν ταυτότητες από πολίτες, ψάχνοντας αστυνομικούς, ενώ το ίδιο έγινε και την Τετάρτη το βράδυ στο Παγκράτι.

Επιπλέον υπάρχουν καταγγελίες για μπλόκα και σε άλλες περιοχές της Αθήνα, όπως για παράδειγμα στην πλατεία Ταπητουργείου στον Βύρωνα.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/968007_smayroeidakos-klima-den-einai-kalo-anisyhoyme-mipos-ehoyme

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αν δεν φθάνει η αστυνομία, για να επιβάλει την τάξη, υπάρχει και ο στρατός. Αν ο Μητσοτάκης και η παρέα του είναι ανίκανοι να επιβάλουν το κράτος, να πάνε στα σπίτια των.-

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα