Στη Θεσσαλονίκη η νέα γενική πρόξενος των ΗΠΑ -Εφθασε παρέα με τον σκύλο της

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ

H νέα γενική πρόξενος των ΗΠΑ, Elizabeth K. Lee
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
Εφθασε στη Θεσσαλονίκη η νέα γενική πρόξενος των ΗΠΑ, Elizabeth K. Lee, η οποία διαδέχεται τον Gregory W. Pfleger, Jr.

Χρόνια διπλωμάτης η νέα πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη
Η κ. Lee είναι διπλωμάτης καριέρας του υπουργείου Εξωτερικών, έχοντας περισσότερα από δεκατρία χρόνια εμπειρίας στη διοίκηση, ηγεσία και διαπραγμάτευση σε διάφορα θέματα και περιοχές, συμπεριλαμβανομένης της Μέσης Ανατολής, Ανατολικής Ασίας και του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών.

Πριν από την τοποθέτησή της στη Θεσσαλονίκη, η κ. Lee υπηρέτησε στις πρεσβείες των ΗΠΑ στη Σεούλ και στη Βαγδάτη, στο πρώην γενικό προξενείο των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ, στην Αποστολή των ΗΠΑ στα Ηνωμένα Εθνη στη Νέα Υόρκη, καθώς και στο Γραφείο Ισραηλιτικών και Παλαιστινιακών Υποθέσεων στο υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ, στην Ουάσιγκτον.

Η κ. Lee υπηρέτησε στις πρεσβείες των ΗΠΑ στη Σεούλ και στη Βαγδάτη, στο πρώην γενικό προξενείο των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ, στην αποστολή των ΗΠΑ στα Ηνωμένα Εθνη στη Νέα Υόρκη, καθώς και στο Γραφείο Ισραηλιτικών και Παλαιστινιακών Υποθέσεων στο υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ στην Ουάσιγκτον / Φωτογραφία: gr.usembassy.gov
Σύμφωνα με ανακοίνωση του γενικού προξενείου των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη, «η κ. Lee είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στη Δημόσια Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις από το Princeton University, πτυχίου Νομικής από το Πανεπιστήμιο της Minnesota και Αγγλικής Φιλολογίας από το Grinnell College. Μιλά Ελληνικά, Κορεατικά και Εβραϊκά, και έχει μελετήσει Αραβικά και Ισπανικά. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλιφόρνια, και ήρθε στην Ελλάδα με το κατοικίδιό της, μία σκυλίτσα Golden Retriever, την Pumpkin, ή αλλιώς Κολοκυθούλα».
Πηγή: iefimerida.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα