Στη δημοσιότητα η επιστολή που είχε απευθύνει ο Α.Τσίπρας στον Χ.Ράμμο με τα έξι υπό παρακολούθηση ονόματα

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Χ.Ράμμος, επιβεβαίωσε πως Χατζηδάκης, Φλώρος, Λαλούσης, Διακόπουλος, Λάγιος και Αλεξόπουλος βρίσκονταν υπό παρακολούθηση»

Κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και των όσων είπε στην συζήτηση στη Βουλή για την πρόταση δυσπιστία κατά της κυβέρνησης το μεσημέρι της Παρασκευής στη Βουλή στρέφονται πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι ίδιες πηγές δημοσιεύουν και την επιστολή του Αλέξη Τσίπρα στην οποία απάντησε ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ, κ. Ράμμος, επιβεβαιώνοντας, όπως αναφέρουν, «πως και τα έξι πρόσωπα, για τα οποία έκανε αίτηση ο κ. Τσίπρας», δηλαδή «υπουργός και πέντε ανώτατα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων βρίσκονταν σε επίσημη παρακολούθηση από την ΕΥΠ του κ. Μητσοτάκη».

«Με τη σημερινή θλιβερή του παρουσία ο κ. Μητσοτάκης επιβεβαίωσε την ενοχή του για το πρωτοφανές σκάνδαλο των υποκλοπών ως ο επικεφαλής, ενορχηστρωτής και εγκέφαλος του παρακράτους που εγκατέστησε στο Μέγαρο Μαξίμου», σημειώνουν οι εν λόγω πηγές, τονίζοντας πως

«Ο πρωθυπουργός δεν απάντησε ούτε σε ένα από τα ερωτήματα που του τέθηκαν επί τρεις μέρες και εξάντλησε την επιχειρηματολογία του σε γελοίους αντιπερισπασμούς».

«Και φυσικά δεν απάντησε στα αμείλικτα ερωτήματα που του έθεσε ο κ. Τσίπρας για τη σκοπιμότητα των παρακολουθήσεων της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων και των Λάγιου και Αλεξόπουλου για τη ροή του χρήματος από τα 15 δισ. εξοπλιστικά», σχολιάζουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Όσον αφορά τους βουλευτές της ΝΔ που καταψήφισαν την πρόταση μομφής, αναφέρουν πως «άλλοι για την καρέκλα τους και άλλοι γιατί εκβιάζονται από το παρακράτος Μητσοτάκη με προϊόντα υποκλοπών, σήμερα μετέτρεψαν το σκάνδαλο Μητσοτάκη σε σκάνδαλο της παράταξής τους».

«Το χειρότερο ωστόσο για τον αρχηγό της παρακρατικής συμμορίας, είναι ότι σήμερα όχι μόνο δεν κλείνει το κεφάλαιο ”σκάνδαλο υποκλοπών”, αλλά μάλλον ανοίγει ένα ακόμα μεγαλύτερο. Ο κ. Μητσοτάκης θα το πιει το ποτήρι μέχρι τέλους» προσθέτουν.

«Όσο για την αξιοθρήνητη προσπάθεια του κ. Μητσοτάκη ακόμα και σήμερα να πείσει πως τα ονόματα των 6 παρακολουθούμενων (Χατζηδάκη, Φλώρου, Λαλούση, Διακόπουλου, Λάγιου και Αλεξόπουλου) δεν τα γνώριζε και δεν ήταν στην απαντητική επιστολή του κ. Ράμμου, επισυνάπτουμε το επίσημο αίτημα που είχε υποβάλει ο κ. Τσίπρας στον Πρόεδρο της ΑΔΑΕ» αναφέρουν οι πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.

«Σε αυτό απάντησε ο κ. Ράμμος, επιβεβαιώνοντας πως και τα 6 πρόσωπα, για τα οποία έκανε αίτηση ο κ. Τσίπρας, δηλαδή Υπουργός και πέντε ανώτατα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων βρίσκονταν σε επίσημη παρακολούθηση από την ΕΥΠ του κ. Μητσοτάκη με την υπογραφή της κας Βλάχου για λόγους εθνικής ασφαλείας, στην πρώτη περίπτωση από τον Νοέμβριο του 2020 ως τον Ιούνιο του 2021 και στη δεύτερη κατηγορία περιπτώσεων συνολικά από τον Ιούλιο του 2020 ως τον Μάιο του 2022», επισημαίνουν κλείνοντ

spot_img

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μαυτά και μαυτά απεδείχθη ότι ο κ. Τσίπρας έχει μάλλον προνομιακές σχέσεις με την ΑΔΑΕ και ότι υπάρχει διαπλοκή στελεχών του Σύριζα με την ΕΥΠ., η οποία έδωσε τα ονόματα σαυτόν και στο δημοσιογράφο κ. Βαξεβάνη.
    Εμείς οι άλλοι -μα το ναι -περιμένουμε τον κ. Ντογιάκο ,Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ”να ”ξεπαγώσει” αυτές τις αντισυνταγματικές και αντεθνικές σχέσεις τους ,γιατί αλλιώς ”μας έφαγε το μαύρο φίδι” ως Ελλάς.
    Υ.Γ ”Όπως απομακρύνθηκε ο κ.Κοντολέων πρέπει να απομακρυνθούν αμέσως δεκάδες στελεχών της ΕΥΠ ,μετά από εξαιρετικά γρήγορο καταλογισμό ευθυνών .Στόχος πρέπει να είναι η ανασύσταση της ΕΥΠ , ώστε να γίνει σεβαστή και αξιόπιστη Κρατική Υπηρεσία .Στέφανος Μάνος
    Τ’ΑΚΟΥΤΕ Κ.Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ (14) ΣΥΝΤΑΜΓΑΤΟΛΟΓΟΙ , ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΙΥΛΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΩΝΩΠΑ ,ΕΝΩ ΠΑΛΙΑ ΚΑΤΑΠΙΝΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΜΗΛΟ (ΨΗΦΟ ΑΛΕΥΡΑ ΤΟ 1985 ,ΕΙΔΙΚΟ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΟΣΚΩΤΑ);;;.

  2. Τι καραγιοζιλίκια είν’ αυτά, ρε; Ο καταληψίας γνωστοποιεί ονόματα αντί για το αντίθετο; Διαρρέουν στοιχεία ξεφτιλισμένοι ΔΥ μέσα από την ΕΥΠ και ο αλήτης πουλάει και τσαμπουκά από πάνω στη Βουλή;

    Κάθαρμα, ε κάθαρμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,400ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα