Στη Γκαμπόν σήμερα ο ΥΠΕΞ Ν. Δένδιας

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Στη Γκαμπόν βρίσκεται σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αναβάθμισης της παρουσίας της Ελλάδας στην Yποσαχάρια Αφρική.

Κατά την άφιξή του στην αφρικανική χώρα χθες το βράδυ, τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών υποδέχθηκε ο ομόλογός του Πακόμ Μουμπελέ Μπουμπεγιά.

Ο κ. Δένδιας πραγματοποίησε δωρεά 200.000 εμβολίων κατά του κορονοϊού, εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης, επιβεβαιώνοντας δέσμευση Ελλάδας να συμβάλλει ενεργά σε καταπολέμηση πανδημίας, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter.

Αργότερα σήμερα θα συναντηθεί με τον υπουργό Εξωτερικών της Γκαμπόν κ. Μουμπελέ Μπουμπεγιά.

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Όποτε ακούω ότι ο Δένδιας πάει κάπου, σκέφτομαι τι γκάφα άραγε θα κάμει πάλι. Ποιος μπορεί να ξεχάσει την δήλωσή του στην Σ. Αραβία ότι Η Ελλάδα δεν θα γίνει χώρα παραγωγής υδρογονανθράκων – Δεν θα αρχίσει να σκάβει το βυθό της Μεσογείου ; Ποιος τον εξουσιοδότησε να πει κάτι τέτοιο; Πιστεύω ότι αυτή είναι και η άποψη τού πρωθυπουργού, αφού ούτε τον απέπεμψε, ούτε καν τον διέψευσε. Ή μήπως σ’ αυτήν την κυβέρνηση ο κάθε υπουργός κάνει δική του πολιτική;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα