Στην παρουσιάστρια σύζυγο του αποδίδει τα εμβάσματα ο Άδωνις!

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Στην παρουσίαση εκπομπής στον ΣΚΑΪ από τη σύζυγό του αποδίδει τα εμβάσματα του τηλεοπτικού σταθμού σε τραπεζικούς του λογαριασμούς ο Άδωνις Γεωργιάδης, απειλώντας με αγωγή όσους θέτουν ερωτήματα για τη διάταξη αρχειοθέτησής του αναφορικά με το σκάνδαλο Novartis. Ο υπουργός Ανάπτυξης επιτέθηκε προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα, περιγράφοντας τον ως υποκινητή των αμφιβολιών για την επίμαχη εισαγγελική διάταξη, ενώ επικαλέστηκε την αρχειοθέτηση της διερεύνησης του το 2018 για την κυπριακή εταιρία από την Επιτροπή «πόθεν έσχες» της Βουλής.

Αρχικά, ο κ. Γεωργιάδης έδωσε μία υπόσχεση που ελάχιστοι εντός και εκτός Κοινοβουλίου πήραν στα σοβαρά. «Αυτή είναι η τελευταία φορά που αναφέρομαι στα ζητήματα του δικού μου ελέγχου και της Novartis» είπε και απείλησε πως όποιος συνεχίζει να τον παρουσιάζει ως ύποπτο ή ένοχο για το συγκεκριμένο σκάνδαλο, θα καταθέτει εναντίον του αγωγή. Ισχυρίστηκε δε ότι το κενό που εντοπίζεται στην τελευταία σελίδας της διάταξης αρχειοθέτησής του οφείλεται στο σκανάρισμα. «Δεν λείπει καμία σελίδα, έλλειπε μισή γραμμή» είπε και κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση για «εχθροπάθεια και μίσος» με αφορμή την χθεσινή ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.

Εν συνεχεία, επισήμανε ότι είναι πρώτο θέμα στην «Αυγή» το δημοσίευμα περί εμβασμάτων σε λογαριασμούς του από τον ΣΚΑΪ και διερωτήθηκε: «Δεν ξέρετε ότι η σύζυγός μου δούλευε εκεί; Δεν ξέρετε ότι παρουσίαζε εκπομπή; Τσάμπα δούλευε;». «Εγώ ήξερα ότι η Αυγή δεν ήταν Documento, είχε κάποια ηθική…» σχολίασε ο «παπαράτσι» του Γιάννη Κουρτάκη. Σε σχέση με τις καταθέσεις από υπαλλήλους στον λογαριασμό του κατά την οκταετία που έλεγξαν οι εισαγγελείς, αντέτεινε ότι πρόκειται για ποσά που έχουν δηλωθεί στο «πόθεν έσχες» του και έκανε λόγο για έσοδα από τις εταιρίες του που είχαν κάνει «εκατομμύρια ευρώ τζίρο». Υπενθύμισε δε τον έλεγχο που είχε γίνει στις δηλώσεις περιουσιακής του κατάστασης για την υπόθεση της κυπριακής εταιρίας, ο οποίος είχε οδηγηθεί στο αρχείο.

«Τα έχω δηλώσει (τα εισοδήματα); Βεβαίως! Το ξέρει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι τα έχω δηλώσει; Το ξέρει! Γιατί επί ΣΥΡΙΖΑ έλεγξε το “πόθεν έσχες” επί Τασίας Χριστοδουλοπούλου! Δεν γνωρίζετε ότι αφού ελέγχθηκε είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στο πόθεν έσχες μου;» αναρωτήθηκε και σημείωσε πως είχε προσκομίσει τις καταθέσεις του στην Εξεταστική Επιτροπή για τα σκάνδαλα στην Υγεία, η οποία είχε συσταθεί επί ημερών της προηγούμενης κυβέρνησης. Μάλιστα, ανέφερε υπαινικτικά προς τον ΣΥΡΙΖΑ: «Τι πρέπει να κάνω; Να βγαίνω να λέω για τα δικά σας. Ότι ο ένας υπουργός ξέχασε να πουλήσει την εταιρεία του και έτρεχε στο αστυνομικό τμήμα να το δηλώσει; Για τον Φλαμπουράρη λέω. Ή ο άλλος που δεν δήλωσε καταθέσεις 1 εκατ ευρώ και κάναμε τα στραβά μάτια για να μην πάει φυλακή; Ή ένας άλλος που του έλλειπαν 100 χιλ ευρώ και πούλησε αυτοκίνητο για να τα δικαιολογήσει;».

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/1054663_stin-paroysiastria-syzygo-toy-apodidei-ta-emvasmata-o-adonis

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα