Στην «αντεπίθεση» ο Ν.Τζόκοβιτς – Θα μηνύσει την κυβέρνηση της Αυστραλίας για 3,8 εκατ. ευρώ για τις συνθήκες κράτησης

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Αποζημίωση θα διεκδικήσει το Νο. 1 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις Νόβακ Τζόκοβιτς από την αυστραλιανή κυβέρνηση για κακή μεταχείριση και ύπαρξη κακών συνθηκών υγιεινής στο ξενοδοχείο στο οποίο βρισκόταν σε καραντίνα στη Μελβούρνη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun», ο Σέρβος πρωταθλητής, που θα διεκδικούσε το 10 τρόπαιο της καριέρας του σε Australian Open, απελάθηκε λόγω λάθους στη visa του και παραβίασης του υγειονομικού πρωτοκόλλου της Αυστραλίας καθ’ότι ανεμβολίαστος για τον κορωνοϊό, σκοπεύει να ζητήσει αποζημίωση ύψους 3,8 εκατομμυρίων ευρώ.

Στο ίδιο δημοσίευμα, υπάρχουν δηλώσεις ανθρώπου προσκείμενου στον μάνατζερ του Τζόκοβιτς, Εντοάρντο Αρτλάντι σχετικά με τις συνθήκες διαμονής του Σέρβου στην Αυστραλία, μέχρι να βγει η τελική δικαστική απόφαση για την απέλασή του:

«Είναι γνωστό ότι ο Νόβακ και η οικογένειά του ένιωθαν ότι του φέρθηκαν άσχημα στο ξενοδοχείο όπου τέθηκε σε καραντίνα στη Μελβούρνη. Η μητέρα του αποκάλυψε ότι το δωμάτιο ήταν γεμάτο ψύλλους και τον κρατούσαν ως κρατούμενο» αναφέρεται.

https://www.pronews.gr/athlitismos/alla-spor/1050922_stin-antepithesi-o-ntzokovits-tha-minysei-tin-kyvernisi-tis-aystralias

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,400ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα