Στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη ο ΔΟΛ

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Επιβεβαιώνεται πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατέθεσε την υψηλότερη προσφορά ύψους 22,8 εκατ. ευρώ για την αγορά των περιουσιακών στοιχείων του ΔΟΛ στα ΜΜΕ.

Αν δεν υπάρξουν ενστάσεις και επικυρωθεί από το δικαστήριο η προσφορά του, θα ανακηρυχθεί πλειοδότης και θα είναι πλέον ο νέος ιδιοκτήτης του ΔΟΛ, εξασφαλίζοντας μεταξύ άλλων, το 22,11% του MEGA, τις εφημερίδες «Βήμα», «Νέα», το in.gr , το ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM, κ.α. Η πλειοδοτική διαδικασία ολοκληρώθηκε στις 12:00 το μεσημέρι οπότε άνοιξαν οι φάκελοι των προσφορών των διεκδικητών, παρουσία συμβολαιογράφων και της εταιρείας Grant Thornton η οποία έχει οριστεί ως ειδική εκκαθαρίστρια, σε συνεργασία με τη δικηγορική εταιρεία «Ανδρέας Αγγελίδης».

Η πλειοδοτική διαδικασία είχε δύο σκέλη: μία για το τμήμα των τίτλων και των συμμετοχών και μία για το πακέτο των ακινήτων. Οι τέσσερις εταιρείες που κατέθεσαν προσφορές για το πρώτο κομμάτι, ήταν ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης με προσφορά η οποία ανήλθε στα 22.892.600 ευρώ, η DIMERA, συμφερόντων του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος ελέγχει το 19,6% του MEGA , με προσφορά στα 11.926.000 ευρώ, η κυπριακών συμφερόντων εταιρεία VEGATA με προσφορά στα 21 εκατ. ευρώ και μία αγγλική εταιρεία η οποία κατέθεσε προσφορά ύψους των 100.000 ευρώ.

Στο πακέτο των ακινήτων την υψηλότερη προσφορά κατέθεσε η ALPHA Αστικά Ακίνητα, με ποσό που ανήλθε στα 3.780.000 ευρώ. Η εταιρεία «Σαντορίνη» κατέθεσε προσφορά η οποία ανήλθε στα 3.001.123 ευρώ και η εταιρεία «New Mile Ακίνητα» με προσφορά στα 100.000 ευρώ.

koutipandoras.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα