Σοκ στη Σύρο: «Εγκεφαλικό από θρόμβους» έπαθε 60χρονος, που έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca! Κατέρρευσε μέσα σε λίγα λεπτά!

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε χθες στη Σύρο, καθώς 60χρονος που εμβολιάστηκε με το εμβόλιο της AstraZeneca, σύμφωνα με συγγενή του έπαθε βαρύ εγκεφαλικό λίγα λεπτά αργότερα και το βράδυ μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στην Αθήνα.

Υπενθυμίζουμε πως σύμφωνα με τη γαλλική υπηρεσία ελέγχου φαρμάκων το εμβόλιο της AstraZeneca δύναται να προκαλέσει θρόμβους και εγκεφαλικό. Περιέργως στο εμβόλιο αυτό επιμένει ιδιαίτερα η κυβέρνηση παρόλο που πολλά ευρωπαϊκά κράτη το έχουν κρίνει ως πιθανώς επικίνδυνο.

Όπως υποστηρίζει το τοπικό σάιτ logotypos.gr , ο 60χρονος Π.Δ. ο οποίος την Παρασεκυή το πρωί έκανε το εμβόλιο της Astra Zeneca , σε προγραμματισμένο ραντεβού, στο εμβολιαστικό Κέντρο του ΙΚΑ και λίγο αργότερα κατέρρευσε στο σπίτι του με αποτέλεσμα να διακομισθεί στο Νοσοκομείο της Σύρου δίχως τις αισθήσεις του και αργά το βράδυ, με αεροδιακομιδή, σε νοσοκομείο της Αθήνας.

«10 με 12 είχε ραντεβού στο ΙΚΑ για τον εμβολιασμό του. 10:30 έκανε το εμβόλιο της Astra, παρέμεινε 20 λεπτά περίπου στο χώρο και εν συνεχεία τον άφησαν να φύγει» δηλώνει στο logotypos.gr, ο γαμπρός του προσθέτοντας:

«Πήρε τη μηχανή του και κατευθύνθηκε στο σπίτι του στην Ντελαγκράτσια. Μόλις μπήκε μέσα, πήγε να κάνει έναν καφέ και κατέρρευσε. Ευτυχώς βρισκόταν εκεί η σύζυγος του και κάλεσε βοήθεια. Ήρθε ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διέγνωσαν βαρύ εγκεφαλικό. Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε υπάρχουν δύο ειδών εγκεφαλικά. Τα αιμορραγικά, από σπάσιμο αγγείου, και τα ισχαιμικά που δημιουργούνται από θρόμβους.

Απ’ ότι έδειξε η αξονική δεν είναι αιμορραγικό. Εμείς δεν είμαστε γιατροί αλλά συνδυάζουμε τα γεγονότα. Λόγω του ότι το συγκεκριμένο εμβόλιο έχει κατηγορηθεί ότι δημιουργεί θρόμβους, όλοι οι συγγενείς τα συνδυάσανε και λένε ότι μπορεί να’ ναι απ’ αυτό… Η λογική λέει ότι είναι αυτό. Αλλά και να ξεκινούσε κάτι το επιδείνωσε το εμβόλιο. Φυσικά με κάθε επιφύλαξη τα λέμε αυτά. Δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε κανέναν, όμως είναι τέτοιες οι συγκυρίες και οι συμπτώσεις που φαίνεται ότι το εμβόλιο μπορεί να ήταν και η αιτία».

Στο ίδιο μήκος και οι δηλώσεις του γιού του 60χρονου, o οποίος θα μεταβεί αύριο στην Αθήνα με τακτική συγκοινωνία αφού δεν του επετράπη να τον συνοδεύσει στο ελικόπτερο: «Με κάθε επιφύλαξη, χωρίς να είμαστε ειδικοί και χωρίς να θέλουμε να ρίξουμε ευθύνες , τα γεγονότα μας κάνουν να λέμε ότι φταίει το εμβόλιο».

Παρεμφερής και η τοποθέτηση τού αδελφού του ασθενούς: «Ήμουν μαζί του όταν έκανε το εμβόλιο…. Μια χαρά ήτανε όταν είμαστε μαζί, δεν είχε τίποτα συμπτώματα. Ήπιαμε ένα καφέ, γιατί παρέμεινε για ένα 20λεπτο στο Κέντρο Υγείας και πήγε σπίτι του. Καβάλησε τη μηχανή του και πάλι καλά που δεν του συνέβη αυτό κατά την ώρα της οδήγησης, να σκοτωθεί»

https://europost.gr/sok-sti-syro-egkefaliko-thromvoys-epathe-60chronos-poy-ekane-to/

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα