Σοκ για τους «δράκους» της Αθήνας -Βίαζαν, χτυπούσαν και λήστευαν ιερόδουλες -Πώς δρούσαν

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

ΔΥΟ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για τους «δράκους» της Αθήνας, οι οποίοι αφού έκλειναν ραντεβού με ιερόδουλες, στη συνέχεια τις βίαζαν, τις χτυπούσαν βάναυσα και τις λήστευαν.

Δράστες δύο αδίστακτοι κακοποιοί με καταγωγή από τη Βουλγαρία, οι οποίοι μάλιστα είναι σεσημασμένοι. Αμφότεροι, αφού ομολόγησαν, εν συνεχεία αποδέχθηκαν τις κατηγορίες που τους καταλογίστηκαν.

Τα θύματα των «δράκων» της Αθήνας
Η Boja και Daria, αμφότερες 23 ετών, με καταγωγή από την Αλβανία και τη Ρωσία αντίστοιχα, καθώς και η Ουκρανή Anna, 24 ετών, αποτελούν μέχρι στιγμής τα επιβεβαιωμένα θύματα των «δράκων» από τη Βουλγαρία. Ωστόσο τα θύματα των δύο συλληφθέντων, 40 και 35 ετών, αναμένεται να αυξηθούν μετά τη δημοσιοποίηση των προσωπικών τους στοιχείων και των φωτογραφιών τους.

Η 24χρονη Anna είναι το θύμα των κακοποιών που ξυλοκοπήθηκε με απίστευτη αγριότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις αντιλήφθηκε τι θα συνέβαινε αντιστάθηκε στον 40χρονο και τον χτύπησε στο πρόσωπο και τα μάτια. Αυτό προκάλεσε την οργή του δράστη, που με ένα ξύλινο ρόπαλο άρχισε να ξυλοκοπά την 24χρονη ιερόδουλη η οποία υπέστη κάταγμα κρανίου, αριστερού χεριού, εκδορές και μώλωπες σε όλο το σώμα, ακόμη και ρήξη τυμπάνου.

Γνώριμοι των Αρχών οι «δράκοι» της Αθήνας
Μόλις οι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του δράστη κατάλαβαν ότι είχαν να κάνουν με έναν παλιό γνώριμο. Ο 40χρονος είχε στο παρελθόν συλληφθεί με τέσσερα διαφορετικά επώνυμα και… έξι ονόματα, ενώ είχε απασχολήσει για διαρρήξεις γραφείων και διαμερισμάτων και είχε αποφυλακιστεί το 2019.

Ο δεύτερος δράστης, ο 35χρονος, είχε απασχολήσει τις Αρχές για διακίνηση παράνομων μεταναστών και ναρκωτικά. Και οι δύο συνελήφθησαν την περασμένη Τετάρτη από στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών κατηγορούμενοι για αρπαγή, ληστεία και βιασμούς αλλοδαπών εκδιδομένων γυναικών. Σημειώνεται ότι ο 40χρονος στις 24 Απριλίου 2019, με παραγγελία εισαγγελέα, είχε εισαχθεί στο ψυχιατρικό νοσοκομείο στο Δαφνί, καθώς είχε κριθεί επικίνδυνος για τον εαυτό του και το περιβάλλον του.

Σοκαριστικές αποκαλύψεις από τις ιερόδουλες
Το πρώτο θύμα του επικίνδυνου «διδύμου» καταγράφηκε στις 19 Ιανουαρίου. Θύμα τους η 23χρονη Boja. Το ραντεβού κλείστηκε σε ένα εγκαταλελειμμένο γραφείο αρχιτεκτονικής της οδού Λουκάρεως. Ο 40χρονος την ξυλοφόρτωσε και έδεσε τα χέρια και τα πόδια της με ταινία. Τη βίασε παρά φύσιν 5 φορές για τουλάχιστον 3 ώρες. Δεν σταμάτησε να τη χτυπά στο πρόσωπο και στο σώμα για να πετύχει τον σκοπό του.Στη συνέχεια άρπαξε το κινητό της και επικοινώνησε μέσω διαδικτυακής εφαρμογής με φιλικό της πρόσωπο, απαιτώντας 1.000 ευρώ προκειμένου να την αφήσει ελεύθερη. Φεύγοντας της άρπαξε 150 ευρώ, το κινητό της τηλέφωνο, την ταυτότητα και το διαβατήριό της. Την εγκατέλειψε δεμένη. Η 23χρονη είχε τραύματα σε όλο το σώμα και κυρίως στο κεφάλι. Τα συνεργεία της Σήμανσης ταυτοποίησαν αποτύπωμα του 40χρονου, ενώ τον αναγνώρισε το θύμα.

Η 23χρονη Daria βιάστηκε και από τους δύο
Το δεύτερο 23χρονο θύμα έπεσε στα χέρια και των δύο δραστών το απόγευμα της 28ης Ιανουαρίου, σε εγκαταλελειμμένο ιατρείο της οδού Φειδιππίδου. Αμέσως μετά την είσοδο της 23χρονης στον χώρο, ο 40χρονος άρχισε να τη χτυπά, ενώ στα χέρια κρατούσε ένα κατσαβίδι. Η 23χρονη, αφού δέθηκε με ταινία, βιάστηκε από από τους δράστες διαδοχικά κατά φύσιν και παρά φύσιν.

Ο 40χρονος πήρε την κάρτα του δωματίου της σε ξενοδοχείο και ο συνεργός του πήγε σε αυτό αρπάζοντας προσωπικά της αντικείμενα, ενώ με τις πιστωτικές της κάρτες, αφού με τη βία την ανάγκασαν να τους πει τους κωδικούς, έκαναν αναλήψεις 4.300 ευρώ από τους λογαριασμούς της. Έπειτα έφυγαν αφήνοντας δεμένο το θύμα. Στον χώρο του μαρτυρίου ταυτοποιήθηκαν αποτυπώματα του 40χρονου, ενώ το θύμα αναγνώρισε και τους δύο δράστες.

Η 24χρονη Anna βιάστηκε ακόμα και λιπόθυμη
Το τρίτο περιστατικό εκτυλίχθηκε το βράδυ της 1ης Φεβρουαρίου. Θύμα η 24χρονη Anna από την Ουκρανία, η οποία έκλεισε ραντεβού σε εγκαταλελειμμένο δικηγορικό γραφείο στην οδό Βασ. Κωνσταντίνου. Η 24χρονη ήταν εκείνη που χτυπήθηκε με ιδιαίτερη βαρβαρότητα. Μάλιστα, από τα χτυπήματα (με ξύλινο ρόπαλο) η νεαρή έπεσε λιπόθυμη. Όπως κατέθεσε η ίδια, βιάστηκε διαδοχικά κατά φύσιν και παρά φύσιν, ακόμη και όταν δεν είχε τις αισθήσεις της.

Ο 40χρονος πήρε και πάλι την κάρτα του ξενοδοχείου που έμενε, την ανάγκασε να αποκαλύψει τον κωδικό του χρηματοκιβωτίου και ο συνεργός του πήγε εκεί, αλλά εγκατέλειψε την προσπάθεια γιατί υπήρχαν άλλα άτομο στο εσωτερικό του δωματίου. Ακολούθησε επικοινωνία του δράστη με φίλο της, απαιτώντας 5.000 ευρώ για να την αφήσει ελεύθερη. Η άτυχη κοπέλα μετά το περιστατικό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Σημειώνεται ότι και στη συγκεκριμένη περίπτωση ταυτοποιήθηκαν αποτυπώματα του 40χρονου, ενώ η 24χρονη αναγνώρισε τους δράστες.

Η σύλληψη των δύο «δράκων» της Αθήνας
Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών συνέλαβαν τον 40χρονο σε ξενοδοχείο της οδού Κεραμέων, παρότι αντιστάθηκε, ενώ παρόμοια αντίσταση είχε και ο 35χρονος που συνελήφθη στην οδό Μιχαήλ Βόδα στο κέντρο της Αθήνας. Στο ξενοδοχείο βρέθηκαν αντικείμενα των θυμάτων, όπως κοσμήματα, κινητό τηλέφωνο και κάρτα ξενοδοχείου. Όπως προαναφέρθηκε, και οι δύο δράστες ομολόγησαν τις πράξεις τους.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία -κακουργηματικού χαρακτήρα- για βιασμούς, αρπαγές, βαριές σωματικές βλάβες, ληστείες και αντίσταση, καθώς κατά τη σύλληψή τους αντιστάθηκαν σθεναρά στους αστυνομικούς.

Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/ellada/sok-drakoys-athinas-biazan-htypoysan-listeyan-ierodoyles

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. “Γνώριμοι των Αρχών οι «δράκοι» της Αθήνας” Τότε γιατί βρίσκονταν ακόμη στην Ελλάδα; Οι αλλοδαποί εγκληματίες γιατί δεν απελαύνονται; Κι ας μην βιαστεί κανείς να απαντήσει, “μα είναι Ευρωπαίοι υπήκοοι”. Η απέλαση ονομάζεται εκτοπισμός κι επιστρέφει άναυλα στην πατρίδα του. Το εφάρμοσε ο Μπερλουσκόνι παλιότερα, απελαύνοντας κυρίως Ρουμάνους Τσιγγάνους, αλλά και ο Σαρκοζύ στην Γαλλία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα