Σκόπια: Ειδική συνάντηση Τσίπρα με τους οκτώ βουλευτές του VMRO-DPMNE

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αλέξης Τσίπρας, πραγματοποίησε σήμερα μια ειδική συνάντηση με τους οκτώ  βουλευτές που αποστασιοποιήθηκαν από το κόμμα της αντιπολίτευσης, του  VMRO-DPMNE,  και ψήφισαν υπέρ της αλλαγής του Συντάγματος της χώρας και την αλλαγή της συνταγματικής ονομασίας σε ‘Βόρεια’.

Ο βουλευτής, Κρίστο Μουκόσκι, ο οποίος είχε τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο από το βήμα της Συνέλευσης  «Σήμερα γεννιέται η Μακεδονία…», έσφιξε δυνατά το χέρι του Έλληνα πρωθυπουργού, ο οποίος τους ευχαρίστησε  για τις ψήφους τους να αλλάξει το όνομα της ‘Δημοκρατίας της Μακεδονίας’.

Έτσι,  ο Τσίπρας έσφιξε τα χέρια των βουλευτών Βλαντάνκα Αβιρόβιτς, Νόρα Ισμαηλόφσκα-Στάροβα, Κρίστε Μουκόσκι, Σάσο Βασιλέφσκι, Λιούμπεν Αναούντοφ, Ζεκίρ Ραμτσίλοβιτς, Ελιζαμπέτα Καντσέσκα- Μιλέσφκα και Εμιλία Αλεξάντροβα.

Ο Τσίπρας εξ ονόματος της Ελλάδας τους ευχαρίστησε όλους.

denesen.mk

https://www.echedoros-a.gr

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Λετε να χαιρετισει ιδιαιτερως και τους εξι προθυμους βουλευτες -αλλων κομματων- που ψηφισαν την Συμφωνια , πλην των βουλευτων του Συριζα , οταν ελθει στην Αθηνα ο κ. Ζαεφ;;; .
    Πως να ξαναψηφισθουν για βουλευτες οι ”Δεξιες” κυριες Κουντουρα και Παπακωστα , ο ”καραΔεξιος” κ.Κουικ και οι ποταμισιοι κ.κ. Θεοδωρακης , Μαυρωτας και ο ετερος γνωστος ΠασοκοΣυριζοποταμισιος , εκτος αν ψηφισθουν κατοπιν εντολης απο τους Συριζαιους;;;.
    Ντροπες πραγματα δηλαδη , παρα την συνταγματικως κατωχυρωμενη βουλευτικη ελευθερια γνωμης και ψηφου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα