Σημεία και τέρατα με την διαχείριση της πανδημίας

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

του Στέλιου Παπαθεμελή*

Συμβαίνουν σημεία και τέρατα με την κρατική διαχείριση της πανδημίας. Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 53 κρούσματα κορονοϊού στην Κοζάνη από τα οποία τα 38 είχαν καταγραφεί τον περασμένο Νοέμβριο! Αυτό το αλαλούμ των ανεύθυνων εγγραφών οδηγεί αλλού σε μέτρα που δεν δικαιολογούνται, δεν χρειάζονται αλλά ταλαιπωρούν ωστόσο τους πολίτες ενώ εκεί που είναι αναγκαία και επιβεβλημένα δεν λαμβάνονται. Ομολογούνται κάποιες ποινικοποιήσεις. Αν αποκτήσουν σάρκα και οστά ευελπιστούμε να δράσουν αποτελεσματικά. Πάντως είναι βαρύτατη ευθύνη και του Κράτους και των συνεργών του αν δρουν προχείρως και ανευθυνοϋπεύθυνα. Καταγγελία για εγκλήματα περί την διαχείριση των σοβαρών θεμάτων, πρέπει να ερευνώνται αμελλητί και τάχιστα να μπαίνει ο «κάθε κατεργάρης στο πάγκο του». Η δημόσια παραδοχή του προέδρου του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου ότι οι περισσότερες αποφάσεις λαμβάνονται με δεδομένα προβληματικά είναι αποκαλυπτική. Στην Αργολίδα το 90% των κρουσμάτων κορονοϊού εντοπίστηκαν σε κοινότητες ρομά που αρνούνται να υποβληθούν σε τεστ! Αλλά επιτέλους εκεί που δεν τηρούνται οι Νόμοι πίπτει ράβδος.
ΟΙ 4 Μητροπολίτες της Θράκης δήλωσαν: «Καμιά επέκταση στο ΚΥΤ Φυλακίου και καμιά νέα δομή φιλοξενίας σε όλη την Θράκη»! Οι από εδώ και πέρα δομές να απευθύνονται και να στέλνονται στην κ. Μέρκελ η οποία ενέπνευσε την φιλοσοφία τους. Η Γερμανία είναι μεγάλη χώρα με απεριόριστες δυνατότητες και μπορεί να φιλοξενήσει  χιλιάδες πρόσφυγες χωρίς να έχει κανένα απολύτως πρόβλημα.
Ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν αναμετράται με τον διεθνή κερδοσκόπο Τζορτζ Σόρος, ο οποίος κάλεσε την Ε.Ε. να στραγγαλίσει την Ουγγαρία και την Πολωνία αν δεν υποχωρήσουν στο θέμα του «κράτους δικαίου» όπως το αντιλαμβάνεται και το εννοεί αυτός!
Σήμερα, το «δίκτυο Σόρος και η Ανοιχτή Κοινωνία», που χρησιμοποιούνται για την προώθηση της εξάλειψης των εθνικών στελεχών, αποτελούν το μεγαλύτερο κίνδυνο που απειλεί τα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι στόχοι του δικτύου είναι σαφείς: μέσω της επιτάχυνσης της μετανάστευσης, να δημιουργήσει μια ανοιχτή πολυπολιτισμική και εθνοτικά μικτή κοινωνία, να εξαρθρώσει τις εθνικές διαδικασίες λήψης αποφάσεων και να τις εναποθέσει στα χέρια των παγκοσμιοποιημένων ελίτ.
Το δίκτυο με επικεφαλής τον Τζωρτζ Σόρος δεν αποφεύγει καν την ανοιχτή παρέμβαση. Θέλει να ασκήσει τη μεγαλύτερη δυνατή πίεση στα έθνη-κράτη. Φέρνει τους λαούς της Ευρώπης τους μεν απέναντι στους δε. Τα μέσα που χρησιμοποιεί το δίκτυο είναι πολυάριθμα και ενεργά στις πιο ποικίλες σκηνές της δημόσιας ζωής. Μεγάλος είναι ο κατάλογος πολιτικών, δημοσιογράφων, δικαστών, γραφειοκρατών, πολιτικών προπαγανδιστών που εμφανίζονται ως εκπρόσωποι της κοινωνίας των πολιτών και μισθοδοτούνται από τον Τζορτζ Σόρος. Αν και ο δισεκατομμυριούχος κατηγορεί όλους τους αντιπάλους του για διαφθορά, ο ίδιος είναι ο πιο διεφθαρμένος άνθρωπος στη γη. Πληρώνει και εξαγοράζει όλους όσους μπορεί. Όσους δεν μπορεί ούτε να πληρώσει, ούτε να εξαγοράσει περιπίπτουν στη δριμύτητα του τρομερού όπλου του δικτύου: δυσφήμιση, ταπείνωση, εκφοβισμός, εκμηδένιση μέσω του αριστερού τύπου.
Πηγή: https://www.lesalonbeige.fr/leurope-ne-peut-pas-faire-allegeance-au-reseau-soros/
(μεταγρ. Ε. Νιάνιος)
Στα κατορθώματα του κερδοσκόπου: Στις 16 Σεπτεμβρίου 1992 ο Σόρος μετατρέπει σε άλλα νομίσματα 7 δισ. υπερτιμημένες αγγλικές λίρες (δάνειο). Μάταια η Βρετανία προσπαθεί να στηρίξει τη λίρα ρευστοποιώντας 50 δισ. Τελικά χάνει 3,4 δισ, βγαίνει από το Ενιαίο Νομισματικό Σύστημα, υποτιμά τη λίρα 15% και ο Σόρος αγοράζει υποτιμημένες λίρες και ξεχρεώνει το δάνειό του! Τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά νομίσματα υποτιμώνται το ένα μετά το άλλο.
    Θα αποφασίσουν κάποτε τα κράτη να δράσουν «ως εξουσίαν έχοντα» και όχι ως ρεντίκολα των διεθνών χρηματιστών; Αυτό είναι το κρίσιμο ερώτημα.

* Πρόεδρος Δημοκρατικής Αναγέννησης
                                    E-mail: [email protected]

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,400ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα