Σημαίες του Ήλιου της Βεργίνας βγήκαν πάλι στους δρόμους των Σκοπίων

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Τα εργαστήρια κατασκευής σημαιών δούλευαν αυτές τις ημέρες σε τρεις βάρδιες, για να προλάβουν την επέτειο του VMRO στις 23 Οκτωβρίου, γράφει σλαβικό δημοσίευμα των Σκοπίων.

Οι νέες σημαίες με τον δεκαεξάκτινο ήλιο της Βεργίνας έκαναν την εμφάνισή τους στους δρόμους στις 23 Οκτωβρίου, μια παραγγελία του επικεφαλής του VMRO-DPMNE,  Χρίστιαν Μίτσκοσκι, που διανεμήθηκε στο κομβόι των αυτοκινήτων του VMRO.

Η παραγγελία για τις σημαίες της Βεργίνας ήταν το πρώτο μεγάλο βήμα του Μίτσκοσκι που ήρθε σε συμφωνία με τους οπαδούς του, όπως σημειώνεται.

Μάλιστα ο ίδιος δήλωσε ότι  δεν έκανε λάθος όταν δεν συνηγόρησε στην έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων  της χώρας με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Στο γεγονός που  ολόκληρη η Ευρώπη και σχεδόν όλος ο προοδευτικός κόσμος στάθηκε ενάντια στην αδικία που επέβαλε στη ‘Μακεδονία’ το γαλλικό βέτο,  το VMRO  απάντησε ότι αυτό δεν είναι κάτι που άξιζε σε εμάς.

Απόγονοι του …Μεγάλου Αλεξάνδρου

Με τις νέες σημαίες του Ήλιου της Βεργίνας δεν θα πρέπει να σιωπήσουμε αλλά να τους πούμε ότι εμείς ως απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου μπορούμε να προκαλέσουμε μεγαλύτερη καταστροφή από αυτήν που μπορούν να μας βλάψουν.

Τα κορναρίσματα των αυτοκινήτων με τη σημαία του Ήλιου της Βεργίνας μέχρι αργά το βράδυ έδειξαν ότι η ‘Μακεδονία’ έχει σωθεί.

Από συγκίνηση και χαρά οι πολίτες  μέχρι τα μεσάνυχτα δεν μπορούσαν να κλείσουν μάτι.

Ο εορτασμός του ιδρυτικού συνεδρίου του VMRO στη Θεσσαλονίκη σηματοδότησε τη στρατηγική του αγώνα για την εξουσία και την επιστροφή της ‘Μακεδονίας’ εκεί που ήταν, στην ισχυρή θέση πριν από την πτώση του Νίκολα Γκρούεφσκι στη χώρα…

Εκείνοι που θεωρούνται διάδοχοι του VMRO, που βρίσκονται σήμερα στην κορυφή του VMRO-DPMNE θα πρέπει να διαβάσουν το μήνυμα του Ιβάν Χατζή Νικολόφ* τρεις φορές την ημέρα για να αποφύγουν πάλι την καταστροφή της ‘Μακεδονίας’ στον 21ο αιώνα, γράφει το δημοσίευμα των Σκοπίων.

zurnal.mk

·         Σημείωση Βαλκανικού Περισκοπίου: Ο Ιβάν Χατζή Νικολόφ- είναι ένας από τους ιδρυτές του VMRO,  η αναφορά  γίνεται  για το κείμενο του,  στο συνέδριο της Θεσσαλονίκης το 1893.

http://www.echedoros-a.gr

 

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα