Σάκης Ρουβάς: Η υποστήριξή του προς τον Δημήτρη Λιγνάδη, που κατηγορείται για βιασμούς ακόμη και ανηλίκων, κλείνει το δρόμο για την πολιτική καριέρα, που ονειρευόταν!

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Για τον ποπ σταρ Σάκη Ρουβά υπάρχει ένα ‘μυστικό’ του παρασκηνίου, το οποίο αγνοεί ο απλός κόσμος, αλλά γνωρίζουν καλά εκείνοι που ξημεροβραδιάζονται στα σαλόνια μιας ισχυρής μερίδας της Ελληνικής πολιτικής και επιχειρηματικής ελίτ: Στα άμεσα σχέδια του πενηντάρη πια Ρουβά ήταν να κατέβει στις επόμενες εκλογές, ως υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας! 

Τώρα μετά την κατακραυγή, που ξεσήκωσαν οι απαράδεκτες δηλώσεις του ‘συμπαράστασης’ προς τον κατηγορούμενο για βιασμούς, ακόμη και ανηλίκων, Δημήτρη Λιγνάδη, φαίνεται ότι η προοπτική της εισόδου του στη Βουλή μάλλον ακυρώνεται!

Εξακριβωμένες πληροφορίες του europost.gr αναφέρουν ότι η «βουλευτοποίηση» του Σάκη Ρουβά είχε συζητηθεί στα ηγετικά κλιμάκια της Νέας Δημοκρατίας και κατά τις τελευταίες εκλογές, αλλά ο ίδιος δίσταζε να προχωρήσει την συγκεκριμένη περίοδο, τονίζοντας ότι θέλει περισσότερο χρόνο προετοιμασίας και ότι προσβλέπει στις επόμενες εκλογές.

Βεβαίως, δεν είναι λίγοι εκείνοι που αμφιβάλλουν για το τι ακριβώς θα μπορούσε να προσφέρει στον πολιτικό βίο της χώρας ένας πενηντάρης ποπ σταρ, ο οποίος, είναι μεν καλός επαγγελματίας στο είδος του, αλλά από εκεί και πέρα δεν δείχνει να έχει ιδιαίτερη αντίληψη για όσα συμβαίνουν στην Ελληνική κοινωνία και όπως λένε οι απλοί πολίτες «σε ό,τι αφορά τα πολιτικά και τα κοινωνικά θέματα είναι μακριά νυχτωμένος!»

Η αισχρή δήλωση συμπαράστασης προς τον Λιγνάδη

Αυτά που είπε ο Σάκης Ρουβάς για τον Δημήτρη Λιγνάδη έχουν γίνει ευρύτερα γνωστά και έχουν προκαλέσει σοκ στην κοινή γνώμη.

Ούτε λίγο ότε πολύ, έδειξε να συμπονεί τον παλιό του σκηνοθέτη για την «κόλαση στην οποία ζει», ξεχνώντας -προκλητικά- την κόλαση στην οποία ζούν τα βιασμένα θύματα του Λιγνάδη μέχρι να πεθάνουν!

Τώρα, γιατί ο Ρουβάς βγήκε να ‘ξεπλύνει’ τον Δημήτρη Λιγνάδη; Ίσως για να τον ‘αποζημιώσει’ για το γεγονός ότι ο Λιγνάδης ως σκηνοθέτης είχε τη φαεινή ιδέα να βγάλει τον Ρουβά στην Επίδαυρο και να κάνει πρωταγωνιστή στο αρχαίο δράμα, έναν τραγουδιστή, που τραγούδησε με μεγάλη εμπορική επιτυχία τα «μακαρόνια με κιμά!». 

Δεν αποκλείεται βέβαια η προβολή του Ρουβά στο αρχαίο θέατρο να αποφασίστηκε σε κάποιο από τα μεγάλα σαλόνια της Αθηναϊκής πολιτικής και επιχειρηματικής ελίτ, στα οποία σύχναζαν και οι δύο, μια και είχαν πολλούς κοινούς φίλους.

Πρωταθλητής σε γκάφες, που ‘ξεπλύθηκαν’ γρήγορα

Βεβαίως, τα όσα προκλητικά είπε ο Ρουβάς υπέρ του Λιγνάδη δεν αποτελούν τη μοναδική ένδειξη ότι ο άνθρωπος δεν διαθέτει κοινωνική συνείδηση και ότι γράφει στα παλαιά του υποδήματα τις περιπέτειες που βιώνει η Ελληνική κοινωνία και τις βαριές της απώλειες, όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Ρουβάς έχει κάνει πολλά ανάλογα και στο παρελθόν, αλλά ξεχάστηκαν γρήγορα, γιατί έπεφτε επάνω του ένα ολόκληρο σύστημα για να τον προστατέψει και να τον ‘ξεπλύνει’!

Λίγοι θυμούνται σήμερα την περιβόητη συναυλία του στην Πράσινη Γραμμή στην Κύπρο, δηλαδή στην γραμμή που χάραξε η εισβολή του Αττίλα, μαζί με τον Τούρκο συνάδελφό του Μπουράκ Κουτ. Οι διοργανωτές και οι δύο τραγουδιστές διάλεξαν την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού από τους Τούρκους, για να γιορτάσουν την «Ελληνοτουρκική φιλία»!

Όπως καταλάβατε έγινε της μουρλής στην Κύπρο, με οργισμένους διαδηλωτές να προσπαθούν να διαλύσουν τη συναυλία και με αγανακτισμένους Πόντιους να διαδηλώνουν έξω από το σπίτι του Ρουβά στη Γλυφάδα.

Και δεν ήταν μόνον αυτό! Ο Ρουβάς, όταν η Χρυσή Αυγή ήταν στα επάνω της, είχε βγει στα καλά καθούμενα να δηλώσει ότι «δεν τον φοβίζει η είσοδος της Χρυσής Αυγής στη Βουλή!».

Ακολούθησε σκληρή κόντρα με τον Παύλο Πολάκη, κατά τη διάρκεια της οποίας ο πολιτικός του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψε ότι ο Ρουβάς είχε follower τον Ηλία Κασιδιάρη!

Τώρα, μετά από αυτά τα ‘κατορθώματα’ αναρωτιέστε ακόμα τι μπορεί να προσφέρει ο Ρουβάς στη Βουλή;

Αρκεί ο Ελληνικός λαός να μην αποδείξει για μια ακόμη φορά ότι έχει ‘κοντή μνήμη’ και καταπίνει αμάσητα αυτά που του σερβίρει το βαθύ και σκληρό σύστημα των ΜΜΕ και οι ισχυροί επιχειρηματικοί παράγοντες που κρύβονται που κρύβονται από πίσω.

Σάκης Ρουβάς: Η υποστήριξή του προς τον Δημήτρη Λιγνάδη, που κατηγορείται για βιασμούς ακόμη και ανηλίκων, κλείνει το δρόμο για την πολιτική καριέρα, που ονειρευόταν!

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα