Ρώσοι παγιδεύουν Κ.Μπακογιάννη που παραδέχεται: «Θέλουμε να στείλουμε S-300 στην Ουκρανία – Στέλνουμε ήδη όπλα μέσω Πολωνίας»! (ηχητικό)

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

«Έχουμε στείλει όπλα στον ουκρανικό στρατό μέσω Πολωνίας»!

Οι γνωστοί Ρώσοι φαρσέρ «Βόβαν» και «Λέξους», παγίδευσαν τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη υποδυόμενοι τον δήμαρχο της Βαρσοβίας και απέσπασαν από τον Κώστα Μπακογιάννη απόρρητες πληροφορίες για τη στήριξη της Ελλάδας στην Ουκρανία και… την αποστολή ελληνικών όπλων στον ουκρανικό στρατό!

Και -ως μη όφειλε- ο Κ.Μπακογιάννης μιλάει για τις αποστολές όπλων στην Ελλάδα, μέσω… Πολωνίας, την πρόθεση της κυβέρνησης να στείλει S-300 στην Ουκρανία και άλλα τέτοια

Στο βίντεο ακούγονται επίσης να ρωτούν τον Κ.Μπακογιάννη σχετικά με τους φόβους των Ελλήνων πολιτών για τον ερχόμενο χειμώνα, αλλά και τη δημόσια δυσαρέσκεια που υπάρχει για τις ενέργειες της ελληνικής κυβέρνησης η οποία προμηθεύει με όπλα την Ουκρανία.

Μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Αθηναίων απάντησε ότι «πιστεύει πως ο επόμενος χειμώνας θα είναι πιο δύσκολος», ενώ αναφορικά με την Ουκρανία, σχολίασε ότι «η ελληνική κοινωνία δεν είναι πλέον ενθουσιασμένη σχετικά με το θέμα και δείχνει σημεία κόπωσης από την σύγκρουση στην Ουκρανία»…

Στη συνέχεια τον ρώτησαν για τους S-300 και αν τελικά θα τους στείλει η Ελλάδα στην Ουκρανία, με τον Κ.Μπακογιάννη να λέει ότι «Υπήρχαν κάποιες συζητήσεις για τα S-300 (σ.σ.: ένας απλός δήμαρχος, έστω και ανιψιός του πρωθυπουργού, μιλάει για συζητήσεις παράδοσης S-300 στην Ουκρανία; Πόθεν;), τώρα κοιτάμε εάν θα το κάνουμε ή όχι.

Υπάρχουν επίσης κάποιες νομικές δυσκολίες (σ.σ.: !!!), καθώς σύμφωνα με τα συμβόλαια που είχαμε υπογράψει, οι Ρώσοι πρέπει να υπογράψουν επίσης κάθε μεταφορά του εξοπλισμού τους, οπότε υπάρχουν εμπόδια. Οπότε τώρα κοιτάμε για άλλον εξοπλισμό που μπορούμε να στείλουμε».

Ως «λύση» οι Ρώσοι φαρσέρ του έδωσαν την επιλογή της Πολωνίας. «Μήπως μπορείτε να στείλετε τους S-300 στην Πολωνία πρώτα;» τον ρώτησαν χαρακτηριστικά.

«Το κάναμε ήδη, χρησιμοποιήσαμε την πολιτική της τρίτης χώρας για να στείλουμε κάποια όπλα πριν από λίγους μήνες», είπε ο Κ.Μπακογιάννης. «Και μετά μπορούμε να στείλουμε τους S-300 στην Ουκρανία;», επιμένουν οι Ρώσοι φαρσέρ, με τον δήμαρχο Αθηναίων… να απαντά καταφατικά, όπως θα δείτε στο βίντεο.

Επίσης χαρακτηρίζει την Αλεξανδρούπολη «Το λιμάνι που προσφέρει τα μέγιστα στην ενίσχυση του ουκρανικού στρατού», μετατρέποντας την πόλη, σίγουρα άθελά του, σε «νόμιμο στόχο» της Ρωσίας.

Προς το τέλος της κλήσης οι Ρώσοι φαρσέρ, ως «δήμαρχος Βαρσοβίας», άρχισαν να ρωτούν αστειευόμενοι «αν έχει η Ελλάδα να στείλει ξύλα για τζάκι στη Βαρσοβία» και κάπου εκεί, ο Κ.Μπακογιάννης προβληματίστηκε και προφανώς κατάλαβε το τι έχει συμβεί και η συνομιλία ολοκληρώθηκε.

Πάντως, θα πρέπει οι Έλληνες αξιωματούχοι να είναι πολύ πιο «υποψιασμένοι» (σ.σ.: να ενημερωθούν από την ΕΥΠ, π.χ.;), σε τέτοιες κλήσεις γιατί διεθνώς έχουν γίνει πολλά. Να μην μιλούν αν δεν συνοδεύεται από βιντεοκλήση και απεικόνιση του προσώπου με το οποίου συνομιλούν.

Δεν είναι ο Κ.Μπακογιάννης ο πρώτος που «την πατά» και μάλλον δεν θα είναι ο τελευταίος, διεθνώς.

Αλλά ειδικά το σημείο της συνομιλίας που αναφέρει για την αποστολή ελληνικών όπλων στην Ουκρανία μέσω Πολωνίας ακολουθώντας την πολιτική της «τρίτης χώρας» (δηλαδή δεν τα στέλνω εγώ στον εμπόλεμο γιατί έχω νομικό πρόβλημα, αλλά τα στέλνει μια τρίτη χώρα στην οποία εγώ τα έχω στείλει», αλλά και η όλη συζήτηση για τους S-300, μόνο προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει στην Ελλάδα.

Να σημειώσουμε ότι οι συγκεκριμένοι Ρώσοι φαρσέρ έχουν πιάσει στα «δίχτυα» τους μια σειρά από πολιτικούς, ανάμεσά τους ο Πολωνός πρόεδρος, Αντρέι Ντούντα, ο οποίος νόμιζε ότι μίλαγε με τον Γάλλο ομόλογό του τη νύχτα που ένας πύραυλος έπεσε σε χωριό, κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία, ενώ πρόσφατα η Ανγκέλα Μέρκελ νόμιζε ότι μιλούσε με τον πρώην πρόεδρο της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκο.

«Θύμα» τους έχει πέσει και ο πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ, Τζερόμ Πάουελ, ο οποίος νόμιζε ότι μιλούσε με τον Β.Ζελένσκι, ενώ με τον ίδιο τρόπο την είχε «πατήσει» ο Βρετανός υπουργός Άμυνας Μπεν Γουάρας.

Ένα ακόμη θύμα τους ήταν ο πρόεδρος της ένωσης πολεμικών βιομηχανιών Ουκρανίας, Σεργκέι Μπασίνσκι. Στο παρελθόν είχαν επικοινωνήσει μεταξύ άλλων με τον Έλτον Τζον και τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, χωρίς να αποσπάσουν κάτι από τον τελευταίο.

Εμείς, πάντως, προτείνουμε να στείλουν Patriot PAC-3 στην Ουκρανία που τους ξέρουν άριστα πλέον οι Ουκρανοί (έχει μάλιστα καταστραφεί μία συστοιχία από υπερ-υπερηχητικό βλήμα Kinzhal).

Στην κυβέρνηση έκαναν την αρχή με τους Patriot στέλνοντάς τους στην Σαουδική Αραβία για «να την προστατέψουν από τους ιρανικούς βαλλιστικούς πυραύλους», τώρα Σαουδάραβες και Ιρανοί είναι σχεδόν σύμμαχοι και οι ελληνικοί Patriot ξεχασμένοι στην αραβική έρημο.

Από έξι συστοιχίες Patriot, μείναμε με πέντε.

Τι πέντε. τι τέσσερις, τι τρεις; Ή και καμία; “Cash and Carry” που λέει και το γνωστό σλόγκαν.

Ποιοι είναι οι Ρώσοι φαρσέρ

Το δίδυμο άρχισε να συνεργάζονται το 2014. Εκείνη τη χρονιά, έκαναν φάρσα στον Λευκορώσο πρόεδρο Αλεξάντερ Λουκασένκο, ενώ αργότερα στο στόχαστρό τους βρέθηκαν εκπρόσωποι των πρεσβειών των ΗΠΑ στο Κίεβο.

Μεταξύ άλλων, επικοινώνησαν με τον Κέβιν ΜακΝίλι στις ΗΠΑ, με τον Vovan να παρουσιάζεται ως ο υπουργός Εσωτερικών της Ουκρανίας, Άρσεν Άβακοφ.

Ο στρατηγός αποκάλυψε στους φαρσέρ πληροφορίες σχετικά με την παροχή αμερικανικής στρατιωτικής βοήθειας στην Ουκρανία.

Το 2015 είχαν φάρσα στον Έλτον Τζον, όταν και είχαν υποδυθεί τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Θύμα των δύο Ρώσων είχε πέσει και ο πρίγκιπας Χάρι. Ο Βρετανός ξεγελάστηκε, καθώς πίστευε ότι μιλούσε με την Γκρέτα Τούνμπεργκ και τον πατέρας της. Ο πρίγκιπας Χάρι μίλησε ανοικτά για την αγωνία του για το Megxit και ισχυρίστηκε ότι ο τότε πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ «είχε αίμα στα χέρια του».

Τέλος θύμα των Ρώσων φαρσέρ είχε πέσει στο παρελθόν ο τότε υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον.

Ο Τζόνσον συζήτησε με έναν από τους φαρσέρ, που προσποιήθηκε ότι είναι ο νέος πρωθυπουργός της Αρμενίας, τις διεθνείς σχέσεις της Βρετανίας, ιδίως με τη Ρωσία, αλλά και ένα ποίημα που είχε γράψει ο ίδιος πριν από μερικά χρόνια.

Δείτε το βίντεο: 

https://www.pronews.gr/pronews-tv/rosoi-pagideyoun-k-mpakogianni-pou-paradexetai-theloume-na-steiloume-s-300-stin-oukrania-stelnoume-idi-opla-meso-polonias-vinteo/

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα