Ρωσία: Νεκρή από βόμβα κοντά στη Μόσχα η κόρη του «εγκεφάλου του Πούτιν» Αλεξάντερ Ντούνκιν

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Τη ζωή της έχασε, σύμφωνα με πληροφορίες, η κόρη ενός στενού συμμάχου του προέδρου της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, από έκρηξη βόμβας σε αυτοκίνητο κοντά στη Μόσχα

Τη ζωή της έχασε, σύμφωνα με πληροφορίες, η κόρη ενός στενού συμμάχου του προέδρου της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, από έκρηξη βόμβας σε αυτοκίνητο κοντά στη Μόσχα.

Σύμφωνα με ρωσικά μέσα ενημέρωσης και όπως αναφέρει το BBC, η Ντάρια Ντουγκίνα έχασε τη ζωή της όταν σημειώθηκε έκρηξη στο αυτοκίνητό της, ενώ επέστρεφε στο σπίτι της.

Θεωρείται ότι ο πατέρας της, ο Ρώσος φιλόσοφος Αλεξάντρ Ντούγκιν, ο οποίος είναι γνωστός ως «ο εγκέφαλος του Πούτιν», μπορεί να ήταν ο στόχος της επίθεσης.

 

Σύμφωνα με ρωσικά μέσα, πατέρας και κόρη επρόκειτο να επιστρέψουν από εκδήλωση το βράδυ του Σαββάτου με το ίδιο αυτοκίνητο, ωστόσο ο Ντούγκιν αποφασίσει να ταξιδέψει χωριστά την τελευταία στιγμή.

 

Πλάνα που δημοσιεύτηκαν στο Telegram -η γνησιότητα των οποίων δεν έχει επιβεβαιωθεί σύμφωνα με το BBC- φαίνεται να δείχνουν τον Ντούγκιν να παρακολουθεί σοκαρισμένος καθώς οι υπηρεσίες εκτάκτων αναγκών προσεγγίζουν ένα φλεγόμενο όχημα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επίσημο σχόλιο από τις ρωσικές αρχές.

Με πληροφορίες από BBC

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα