Ρουσόπουλος: Περίεργη η διαρροή Καραμανλή -Οι απόψεις μου δεν τελούν υπό την έγκριση τρίτων

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Θοδωρής Ρουσόπουλος
08/03/2023  22:49
Σηκώνει το γάντι ο Θοδωρής Ρουσόπουλος και απαντά στη διαρροή που έγινε νωρίτερα από κύκλους του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

Σε δήλωσή του, ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός σχολιάζει: «Παρότι απολύτως παράδοξη και περίεργη η πληροφορία που θέλει το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή να διευκρινίζει ότι οι πολιτικές μου θέσεις είναι προσωπικές, είμαι υποχρεωμένος να σημειώσω το αυτονόητο: Οι απόψεις μου δεν τελούν υπό την έγκριση τρίτων. Ούτε θα μπορούσε να γίνει ποτέ αυτό».

Σημειώνεται ότι, νωρίτερα, πηγή από το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων, διευκρίνισε ότι οι δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ Θεόδωρου Ρουσόπουλου, που αφορούν τον τέως υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, «δεν ήταν σε γνώση του και εκφράζουν τον κ. Ρουσόπουλο προσωπικώς».

Αφορμή για τη διαρροή από την πλευρά του πρώην πρωθυπουργού ήταν οι δηλώσεις του κ. Ρουσόπουλου στον τηλεοπτικό σταθμό Open, σχετικά με το εάν θα πρέπει να είναι υποψήφιος στις εκλογές του 2023 ο παραιτηθείς υπουργός Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής.

«Δεν θα του πω εγώ τι θα κάνει. Εγώ είπα το 2009 στον Κώστα Καραμανλή ότι δεν θα είμαι υποψήφιος. Το 2008 είχα κατηγορηθεί αδίκως για μια αθλιότητα. Με αθώωσαν ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ, το ΠΑΣΟΚ, και η Δικαιοσύνη καταδίκασε τους συκοφάντες μου. Θα ήταν, όμως, μια κατάσταση που δεν θα μπορούσα να την παλέψω. Ας υποθέσουμε ότι ο Κώστας Καραμανλής τα έχει κάνει όλα τέλεια. Τα φώτα, όμως, έχουν στραφεί όχι αδίκως στην κυβέρνηση και τον Κώστα Καραμανλή».

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τι ήθελε ο κ. Ρουσόπουλος, -θεωρούμενος ως καλός ερμηνευτής μέχρι τώρα της νοοτροπίας του πρώην πρωθυπουργού κ. Κώστα Καραμανλή -και μπήκε ανάμεσα στα δύο πρώτα ξαδέρφια και γιατί μετά την διαρροή προτίμησε να μη συναισθανθεί την ”πίκρα” για τις δηλώσεις του , που αισθάνθηκαν αμφότεροι οι Καραμανλήδες;;;.
    Δεν του έπεφτε ο λόγος να αποφανθεί για την επιβαλλόμενη στάση του ευαίσθητου νεαρού υπουργού ,που εξέπληξε με την παραίτησή του και για την υποψηφιότητά του στις επόμενες εκλογές σε εκλογική περιφέρεια εκτός της δικής του , λόγος του που εξελήφθη από τους πολιτικούς του αντιπάλους του κόμματός του ότι τον θεωρεί και ”πρωταίτιο” του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος και αυτό δεν συγχωρείται για την σοβαρότητά του, όταν μάλιστα από ουδένα κατηγορήθηκε ο παραιτηθείς υπουργός κ. Κώστας Καραμανλής ,όπως είχε κατηγορηθεί εξαρχής αυτός το 2009.
    Ρωτήθηκαν άραγε οι πολίτες του νομού Σερρών ότι στην επόμενη Βουλή δεν θα εκπροσωπούνται από τον νεαρό βουλευτή τους , που μέχρι τώρα τους εκπροσωπούσε επαξίως;;;.
    Λίγη ”κακιούλα” πάντως επέδειξε ο κ.Ρουσόπουλος -δικαίωμά του φυσικά -.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα