«Ροζ« σκάνδαλο σε «χακί» φόντο: Ο παράνομος έρωτας ανώτατου αξιωματικού που θέτει σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Τι αποκαλύπτει η εφημερίδα ESPRESSO – O πικάντικος διάλογος σε στρατιωτικό συμβούλιο για τα «προσόντα» του

Σάλος έχει δημιουργηθεί στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας από την αποκάλυψη της εφημερίδας ESPRESSO για τον έρωτα ανώτατου αξιωματικού με καθοριστικό ρόλο στα εξοπλιστικά προγράμματα, με ταμείο «μαύρων κονδυλίων» και με «προσωπική υπηρεσία πληροφοριών» ο οποίος ζει έναν παθιασμένο έρωτα με ξανθιά σαραντάρα.

Λεπτομέρεια: Είναι παντρεμένος, με παιδιά και έχει γίνει στόχος των μυστικών υπηρεσιών λόγω των ακριβών γούστων του που έχουν κινήσει τις υποψίες.

Συχνά-πυκνά βγάζει την στολή και υποδύεται τον καλοντυμένο δανδή, καθώς θέλει να δώσει κοσμοπολίτικο στιλ στην εμφάνισή του.

Η ESPRESSO γράφει χαρακτηριστικά ότι «Οι ψίθυροι και τα κουτσομπολιά στους διαδρόμους και στα γραφεία της λεωφόρου Μεσογείων πάνε κι έρχονται για τον παράφορο και παράνομο έρωτα ανάμεσα στον στρατιωτικό και στην αιθέρια ύπαρξη, η οποία βρέθηκε στην… καρδιά (και όχι μόνο) των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο ανομολόγητος έρωτας, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, έχει… φωλιάσει εδώ και μήνες ανάμεσα στον γαλονά και στη μοιραία 40άρα, η οποία έχει σημαντική παρουσία στα social media λόγω των απόψεων αλλά και των σπουδών της, έχοντας μάλιστα και αξιοθαύμαστη ακαδημαϊκή καριέρα σε ένα από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της χώρας.

Ο έρωτας ανάμεσα στον σκληρό στρατιωτικό και στην ακαδημαϊκό έχει όμως ενδοοικογενειακές και πολιτικές προεκτάσεις, μια και ο «καραβανάς καριέρας» είναι παντρεμένος με παιδιά και, αν σκάσει η παράνομη σχέση στο σπίτι του, τα πυρά και οι εχθροπραξίες θα θυμίζουν στρατιωτικές ασκήσεις στις οποίες ο ρόλος του είναι κομβικός!

Για τον λόγο αυτό το παράνομο ζευγάρι προσπαθεί να μη δίνει δικαιώματα

Η υπόθεση περιπλέκεται, όμως, καθώς η ερωμένη του στρατιωτικού έχει αποκτήσει και επαγγελματική σχέση με τις Ενοπλες Δυνάμεις.

Κάποιοι, μάλιστα, που ξέρουν πρόσωπα και καταστάσεις διερωτώνται αν η πέτρα του ροζ σκανδάλου χρησιμοποίησε τον εραστή της ως… μέσο για να αποκτήσει έμμισθη σχέση της.

Μια σχέση που «τρύπωσε» ανάμεσα και στις δαιδαλώδεις διαδρομές των για έναν ευαίσθητο τομέα όπως είναι αυτός της αμυντικής θωράκισης της χώρας, με εξοπλιστικά προγράμματα.

Οι ίδιοι γνώστες, μάλιστα, λένε πως τίθεται και ζήτημα ηθικής τάξης, καθώς η ερωμένη του στρατιωτικού διαπλέκεται πλέον και με άλλους συναδέλφους του γαλονάδες λόγω της θέσης που απέκτησε πρόσφατα…

Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο σύνθετα, καθώς η ερωτοχτυπημένη ξανθιά δεν μπορεί να κρατήσει πολλές φορές το στόμα της κλειστό, εκφράζοντας στους κύκλους της τη λατρεία της στον εραστή της, αδιαφορώντας προκλητικά για το γεγονός ότι είναι παντρεμένος.

Αυτό το γεγονός ενδεχομένως να προκαλέσει τεράστιο «πονοκέφαλο» στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και να φέρει ασύλληπτες αναταράξεις στις Ενοπλες Δυνάμεις. Φανταστείτε να αποκαλυφθεί ο παράνομος δεσμός…

Πιστέψτε μας, το ροζ σκάνδαλο δεν θα έχει προηγούμενο. Πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που οι Ενοπλες Δυνάμεις της χώρας είναι σε διαρκή επαγρύπνηση λόγω των προκλήσεων της Τουρκίας.

Ένα ροζ σκάνδαλο στα στρατιωτικά κλιμάκια θα δημιουργούσε, για παράδειγμα, ερωτήματα για το αν αυτό θα είχε ως συνέπεια να τρωθεί το κύρος του στρατιωτικού σε μια περίοδο που οι ελληνοτουρκικές σχέσεις είναι σε τεντωμένο σχοινί. Το σίγουρο όμως είναι πως ο εν λόγω στρατιωτικός απέκτησε υπερόπλο στο κρεβάτι του και όχι μόνο…».

Να πούμε ότι π πρωταγωνιστής της ιστορίας, πρόσφατα, σε υπηρεσιακό συμβούλιο για να «αποστομώσει» άλλον ανώτατο αξιωματικό με τον οποίο είχαν έρθει σε διαφωνία καυχήθηκε για τα μεγάλα προσόντα του και προκάλεσε «να τα βγάλουν επάνω στο τραπέζι» και «όποιος την έχει πιο μεγάλη, να κερδίσει» στην αντιπαράθεση που είχαν για ένα οπλικό σύστημα.

Μάλλον αυτή είναι και η αιτία του σφοδρού πάθους της ξανθιάς ερωμένης του προς αυτόν…

Σε πρακτικό επίπεδο να σημειώσουμε ότι όλα τα παραπάνω σίγουρα έχουν καταγραφεί από μυστικές υπηρεσίες, καθώς δεν έχει περάσει απαρατήρητος ο πολυτελής βίος που διάγει ο συγκεκριμένος αξιωματικός με αδυναμία στα πολυτελή αυτοκίνητα και σπίτια που έχει στην διάθεσή του ταμείο με «μαύρο χρήμα», στο οποίο απλά… μπαίνουν χρήματα από τον κρατικό προϋπολογισμό μόλις τελειώσουν, χωρίς κανείς να ρωτά που και πώς σπαταλώνται.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/roz-skandalo-se-xaki-fonto-o-pathiasmenos-erotas-anotatou-aksiomatikou-pou-thetei-se-kindyno-tin-ethniki-asfaleia/

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα