Πώς θρηνούν τα γαϊδουράκια: Συγκλονιστικό βίντεο μετά την κτηνωδία στα Ιωάννινα

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο με τον θρήνο των γαϊδουριών μετά την κτηνωδία στα Ιωάννινα.

Γράφει η 

Μετά το απάνθρωπο περιστατικό με το γαϊδουράκι στη Ζίτσα Ιωαννίνων, το οποίο τελικά υποβλήθηκε σε ευθανασία, χρήστες του Twitter ανακάλυψαν ένα βίντεο που προέρχεται από το εξωτερικό και δείχνει γαϊδουράκια να θρηνούν την απώλεια ενός μέλους της οικογένειάς τους.

Το εν λόγω βίντεο είναι αναρτημένο στον λογαριασμό του ABC News στο ΥouΤube από το 2016 και είναι πιθανόν να να είναι ακόμη πιο παλιό.

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο με τον θρήνο των γαϊδουριών μετά την κτηνωδία στα Ιωάννινα:

 

Θυμίζουμε ότι o αντιδήμαρχος Ζίτσας έσερνε τον γάιδαρο για περίπου ένα χιλιόμετρο με το αγροτικό του αυτοκίνητο, υποβάλλοντας το ζώο σε έναν απίστευτο βασανισμό.

Τρία εικοσιτετράωρα μετά την κακοποίηση γράφτηκε ο επίλογος για το γαϊδουράκι στη Ζίτσα Ιωαννίνων. Το ζώο υποβλήθηκε σε ευθανασία, διαδικασία που ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ της Τρίτης (30/08).

Νωρίτερα είχε εξεταστεί από ιππίατρο ο οποίος είχε φτάσει από την Κοζάνη με την μεσολάβηση της Πανελλήνιας Φιλοζωικής Ομοσπονδίας. Ο κτηνίατρος έκρινε ότι τα τραύματα του ζώου ήταν πολύ βαθιά ενώ παρουσίαζε και άλλα προβλήματα όπως υποθερμία και δυσκολία στην αναπνοή.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα epiruspost.gr, μετά την γνωμάτευση το γαϊδουράκι εξετάστηκε και από δεύτερο κτηνίατρο που έφτασε από τα Γιάννινα ώστε να υπάρχει και δεύτερη επιστημονική άποψη.

Και οι δύο γιατροί έκριναν ότι τα τραύματα ήταν πολύ σοβαρά και καθιστούσαν αδύνατη ακόμη και την μεταφορά σε κλινική. Έτσι κρίθηκε επιβεβλημένη η διαδικασία της ευθανασίας η οποία ολοκληρώθηκε στο χώρο της κτηνοτροφικής μονάδας όπου βρισκόταν μετά τον βαρύ τραυματισμό του.

«Το ζώο βασανίζεται από τα τραύματα που έχει» ήταν η διαπίστωση των κτηνιάτρων που το εξέτασαν σε αντίθεση με την αρχική εικόνα που είχε δοθεί και από την αυτοψία της κτηνιατρικής υπηρεσίας.

Θυμίζουμε επίσης ότι μετά και το απάνθρωπο περιστατικό με το γαϊδουράκι στη Ζίτσα Ιωαννίνων, το ΥΠΑΑΤ ανακοίνωσε πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει σε ό,τι αφορά στα ιπποειδή και τα ζώα εργασίας.

https://www.ieidiseis.gr/video/161241/pos-thrinoyn-ta-gaidourakia-sygklonistiko-vinteo-meta-tin-ktinodia-sta-ioannina

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα