Πότε θα παραλάβει τα F-16 η Τουρκία – Τι απάντησε στο iEidiseis ο Πρόεδρος της Lockheed Martin

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Τι ανακοίνωσε η κυβέρνηση παραμονή της επίσκεψης Μητσοτάκη στην ΕΑΒ

Πέντε με επτά χρόνια από την ημέρα που η Τουρκία παραγγείλει τα F-16 θα αρχίσει να παραλαμβάνει τα πρώτα. Στην εκτίμηση αυτή έκανε χτες ο πρόεδρος της Lockheed Martin απαντώντας σε σχετική ερώτηση του iEidiseis.

Ωστόσο το ανώτατο στέλεχος της LM απέφυγε να απαντήσει στο επόμενο ερώτημα του iEidiseis ποιο είναι το μέγεθος της ζημιάς για την εταιρία του από το μπλόκο του Κογκρέσου στην πώληση αεροπλάνων στην Τουρκία.

Ο πρόεδρος της Lockheed πρόβαλε τον μεγάλο αριθμό παραγγελιών που έχει ο αμερικανικός όμιλος από ολόκληρο τον κόσμο και ειδικότερα στάθηκε στην Ελλάδα υποστηρίζοντας ότι η LM έχει πρόθεση να επενδύσει στην ΕΑΒ χωρίς ωστόσο να μπορεί να ανακοινώσει κάτι το συγκεκριμένο.

Στο μεταξύ χτες παραμονή της επίσκεψης του πρωθυπουργού στην ΕΑΒ που σημειωτέον ο ίδιος την απέκλεισε από το γαλλικό πρόγραμμα των Rafale, η κυβέρνηση ανακοίνωσε πρόσκληση ενδιαφέροντος για την είσοδο στρατηγικού επενδυτή στο μετοχικό κεφάλαιο της νέας ΕΑΒ σε ποσοστό έως 49%.

Δ.Β.

https://www.ieidiseis.gr/parapolitika/181866/pote-tha-paralavei-ta-f-16-i-tourkia-ti-apantise-sto-ieidiseis-o-proedros-tis-lockheed-martin

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα