Πυρ και μανία οι αστυνομικοί με τη δήλωση Ραγκούση ότι είναι «μισητά πρόσωπα» -«Ντροπή σου πολιτικέ γυρολόγε!»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟ IEFIMERIDA Ο ΚΩΝ. ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ


Ο Γιάννης Ραγκούσης έθεσε το ζήτημα του νέου διοικητή της ΕΥΠ στον πρωθυπουργό / Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
Πυρ και μανία είναι Αστυνομικοί από όλη την Ελλάδα με τον Γ. Ραγκούση ο οποίος μιλώντας στη Βουλή – θέλοντας να κατηγορήσει την κυβέρνηση – υποστήριξε ότι «ντρέπονται τα παιδιά των Ελληνίδων και των Ελλήνων αστυνομικών να λένε ότι οι πατεράδες τους και οι μανάδες τους είναι αστυνομικοί».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ–Προοδευτική Συμμαχία, μιλώντας στη Βουλή κατά τη συζήτηση του σ/ν: για την αναμόρφωση του σωφρονιστικού συστήματος του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είπε, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Έχετε οδηγήσει τους ακροδεξιούς θύλακες μέσα στην ΕΛΑΣ σε απαράδεκτη εξαλλοσύνη (…) Το χειρότερο από όλα που έχετε κάνει στην ΕΛΑΣ είναι ότι έχετε διαμορφώσει ξανά μετά από δεκαετίες τις συνθήκες ο Έλληνας και η Ελληνίδα αστυνομικός που κατά βάση είναι παιδιά εργαζόμενα να ξαναγίνουν μισητά πρόσωπα στην ελληνική κοινωνία. Έχετε διαμορφώσει τις συνθήκες να ντρέπονται τα παιδιά των Ελληνίδων και των Ελλήνων αστυνομικών να λένε ότι οι πατεράδες τους και οι μανάδες τους είναι αστυνομικοί».

Οπως ήταν φυσικό, προκλήθηκε θύελλα αντιδράσεων. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ο πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Β.Α. Αττικής Κωνσταντίνος Τσουμάνης σε ανάρτησή του στα social media έγραψε: «Ντροπή σου “πολιτικέ γυρολόγε” για την άστοχη δήλωση σου…άλλοι θα πρέπει να ντρέπονται που δεν σε μαζεύουν».

Σε επικοινωνία του με το iefimerida.gr ο κ. Τσουμάνης εξέφρασε την αγανάκτησή του για τις δηλώσεις Ραγκούση, λέγοντας ότι προσβάλλουν το αστυνομικό Σώμα, τους άνδρες και τις γυναίκες που υπηρετούν στην ΕΛΑΣ πολλές φορές με κίνδυνο της ζωής τους.

Θύμισε μάλιστα ότι ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ είχε προτείνει τροπολογία για μισθό-μπόνους στους Αστυνομικούς, ξεσηκώθηκαν κομματικά στελέχη και βουλευτές με αποτέλεσμα να αποσυρθεί. Μήπως η ομιλία Ραγκούση ήταν για να δικαιολογήσει γιατί δεν έπρεπε να περάσει η εν λόγω τροπολογία; Ας μας πει τί πιστεύει για την Ελληνική Αστυνομία» είπε ο κ. Τσουμάνης.
Πηγή: iefimerida.gr

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Φαίνεται ότι ακόμη οι αστυνομικοί μας αγνοούν ότι όλα τα ”δημοκρατικά”-αριστερά πάσης αποχρώσεως -πολιτικά κόμματα τους θεωρούν αναγκαίο κακό για τους ”αντικοινωνικούς”, απειθείς στους νόμους του ”αστικού”-καθώς λένε- κράτους οπαδούς τους ,στους οποίους θα προτιμούσαν πριν από κάθε επέμβασή τους να τους μοιράζουν λουλούδια και να τους παρακαλούν να τους συλλάβουν για τις παράνομες πράξεις τους.
    Και μόνο που τους χαρακτηρίζουν κατασταλτική δύναμη χάνεται η αναγκαιότητα της υπάρξεώς τους στις πολυκομματικές-σαν την δική μας ,με την 40χρονη μάλιστα προοδευτικής νοοτροπίας Δημοκρατία μας.
    Φυσικά βρίσκουν και αφορμή από κάποιες ”βλακώδεις” ενέργειές τους ,όπως αυτή με την ανθοδέσμη ,για την οποίαν έπρεπε να τιμωρηθεί αμέσως ”με αφάνεια” ο περίεργος συνάδελφός τους.
    Πως όμως οι αστυνομικοί που πετυχαίνουν σε πανελλαδικές εξετάσεις και έχουν δημοκρατική κατά το πλείστον οικογενειακή προέλευση μεταβάλλονται σε ‘σκληρούς”εφαρμοστές των νόμων και των νομίμων διαταγών, δεν μπορεί να μας εξηγήσει και ο κ.Ραγκούσης και όλοι οι άλλοι ‘φίλοι” τους, γιατί αρνούνται το δικαίωμα αυτών των εργαζομένων σκληρά και επικίνδυνα να φοβούνται ,να ανησυχούν και γιατί όχι και να πανικοβάλλονται και να αγανακτούν μπροστά στην ρουτίνα της καθημερινής σχεδόν αιματηρής εμπλοκής τους με τους ”ανήμερους”- δημοκράτες από τα 16 χρόνια τους- πολίτες;;;.
    Χειροκροτούμε -και καλώς- τους μαχητές ιατρούς και νοσηλευτές στην 10μηνη μάχη τους εναντίον της πανδημίας ,ΟΜΩΣ τους μάχιμους αστυνομικούς, που όσο είναι στην ενέργεια σώζουν ζωές με κίνδυνο την δική τους ζωή ”έχουν ιερή υποχρέωση όλοι οι ”δημοκράτες’ πολιτικοί και πολίτες να τους φασκελώνουν ,λόγοις και έργοις”.
    ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ -ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ ΟΤΙ ΠΕΙΡΑΞΕ ΕΝΑΣ- ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΗ ΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ”100” ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΌ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ;;;.ΕΛΑ ΝΤΕ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,400ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα