Πρώην κολλητή της Μελάνια Τραμπ την ξεμπροστιάζει -Την απέλυσε από το Λευκό Οίκο, το mail της Πρώτης Κυρίας

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΒΓΑΖΕΙ ΒΙΒΛΙΟ!

Βιβλίο που αναμένεται να κυκλοφορήσει προκαλεί πονοκέφαλο στους Τραμπ
Μετά από μήνες δικαστικού δράματος, απειλών και δημόσιας διαμάχης γύρω από τα πολλά βιβλία που έχουν εκδοθεί από ανθρώπους που βρέθηκαν κοντά στην οικογένεια του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ένα ακόμα βιβλίο αναμένεται να βγει στα ράφια αυτό το καλοκαίρι με «εκρηκτικές» αποκαλύψεις για την Πρώτη Κυρία της χώρας, Μελάνια Τραμπ.

Το βιβλίο, που σύμφωνα με ξένα μέσα θα έχει τίτλο «Η Μελάνια και εγώ» και αναμένεται να εκδοθεί την 1η Σεπτεμβρίου, έγραψε η κάποτε στενή σύμβουλος και φίλη επί 15 χρόνια της Μελάνια Τραμπ, Στέφανι Γουίνσστον Βόλκοφ, που θεωρούνταν άτομο εμπιστοσύνης και βοήθησε στον σχεδιασμό της τελετής ορκωμοσίας του προέδρου των ΗΠΑ, το 2017.

Άνθρωποι που γνωρίζουν το περιεχόμενο του έργου αναφέρουν ότι το βιβλίο είναι σε μεγάλο βαθμό αρνητικό και ότι το χειρόγραφο ξεμπροστιάζει την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Ποια είναι όμως η Στέφανι Γουίνστον Βόλκοφ; Περισσότερα στοιχεία για τη συγγραφέα του βιβλίου δίνει το Daily Beast τονίζοντας ότι εργάστηκε στο παρελθόν ως editor στη Vogue και artistic director στην Condé Nast, και αποκαλύπτοντας ότι εργάστηκε και ως special events director για εκδηλώσεις όπως το Met Gala, με την Άννα Γουίντον να την αποκαλεί «στρατηγό Γουίνστον».

Αφού έπαιξε ζωτικό ρόλο στο σχεδιασμό των εναρκτήριων εορταστικών εκδηλώσεων του Τραμπ, η Γουίνστον Βόλκοφ κατέληξε να εργάζεται ως ανώτερη σύμβουλος της Πρώτης Κυρίας. Ωστόσο, λίγο μετά την έναρξη της εποχής του Τραμπ, η κοσμική κυρία της Νέας Υόρκης ήρθε σε μία δραματική διαμάχη με την Μελάνια Τραμπ, η οποία πυροδοτήθηκε από ειδήσεις σύμφωνα με τις οποίες η εταιρεία της πρώτης έλαβε 26 εκατομμύρια δολάρια από την επιτροπή για την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ, για να βοηθήσει στον προγραμματισμό των εκδηλώσεων.

«Αν απολύθηκα; Όχι», ξεκαθάρισε η Γουίνστον Βόλκοφ στους NYT. «Έλαβα προσωπικά 26 εκατομμύρια δολάρια ή 1,6 εκατομμύρια δολάρια; Όχι. Αν με πρόδωσαν; Ναι», συνέχισε.

Μελάνια Τραμπ, Στέφανι Γουίνστον Βόλκοφ
Η Στέφανι Γουίνστον Βόλκοφ © AP Photo/Andrew Harnik, File
Μετά την αποχώρηση της από την Ανατολική Πτέρυγα του Λευκού Οίκου, η Πρώτη Κυρία της έστειλε ένα email. «Λυπάμαι που το επαγγελματικό κομμάτι της σχέσης μας έχει τελειώσει, αλλά με παρηγορεί το γεγονός ότι η [φιλία] μας ξεπερνά κατά πολύ την πολιτική. Σας ευχαριστώ και πάλι! Πολλή αγάπη», ανέφερε το mail.

Σύμφωνα με τους Times, η κάποτε έμπιστη της Μελάνια Τραμπ συνεργάστηκε επίσης με ομοσπονδιακούς εισαγγελείς του Μανχάταν που ερεύνησαν τη συγκέντρωση κεφαλαίων και τις δαπάνες της επιτροπής της ορκωμοσίας του Τραμπ.

Η ιστοσελίδα Daily Beast αναφέρει ότι το βιβλίο θα είναι μια «αποκαλυπτική περιγραφή της 15ετους φιλίας της Γουίνστον Βόλκοφ με την Μελάνια Τραμπ και παρατηρήσεις για τον πιο χαοτικό Λευκό Οίκο στην ιστορία».

Υπενθυμίζεται ότι η Simon & Schuster έχει ήδη δημοσιεύσει ένα βιβλίο φέτος το καλοκαίρι για τη Μελάνια Τραμπ με τίτλο «The Art of Her Deal» από την δημοσιογράφο της Washington Post, Μαίρη Τζόρνταν. Ο εκδοτικός οίκος εμπλέκεται επίσης σε μία διαμάχη για να δημοσιεύσει το βιβλίο του πρώην συμβούλου εθνικής ασφάλειας Τζον Μπόλτον και μετά από έναν δικαστικό αγώνα θα δημοσιεύσει την επόμενη εβδομάδα το πολυαναμενόμενο βιβλίο της Μαίρη Τραμπ, ανιψιάς του Ντόναλντ Τραμπ, με τίτλο «Πάρα πολύ πολύ και ποτέ αρκετά: Πώς η οικογένειά μου δημιούργησε τον πιο επικίνδυνο άνθρωπο στον πλανήτη».

Όπως σημειώνει το Daily Beast υπάρχει μία πιθανότητα να ξεκινήσει μία νέα νομική ταλαιπωρία και για το βιβλίο της Γουίνστον Βόλκοφ, ενώ επικαλούμενο άτομο που έχει γνώση του θέματος, η πρώην σύμβουλος της Μελάνια Τραμπ είχε υπογράψει μία συμφωνία εμπιστευτικότητας για το έργο της στην τελετή ορκωμοσίας το 2017 και τη θητεία της ως ανώτερος σύμβουλος της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/kosmos/proin-kolliti-melania-tramp-xemprostiazei

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα