Πρόκληση Τσαβούσογλου: Προειδοποιεί την Ελλάδα με ανεπιθύμητο δυστύχημα

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Δεν έχουν τέλος οι τουρκικές προκλήσεις, καθώς μετά το ρεκόρ των παραβιάσεων που σημειώθηκαν χθες, σήμερα, ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας απείλησε την Ελλάδα ακόμα και με ατύχημα.

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Χουριέτ κάλεσε  τον Έλληνα υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο να «συνετιστεί και να μαζέψει το μυαλό στο κεφάλι». Μάλιστα πρόσθεσε  χαρακτηριστικά ότι ο Έλληνας υπουργός Προκαλεί.

Ωστόσο ο  Μεβλούτ Τσαβούσογλου δεν περιορίστηκε μόνο στις επιθέσεις, αλλά έφτασε στο σημείο να απειλήσει την Ελλάδα με ατύχημα. Ανέφερε πως μπορεί να υπάρξει επεισόδιο, λόγω αυτής της «προκλητικής» συμπεριφοράς και όπως λέει ο Αλλάχ φυλάξει, αν γίνει ένα δυστύχημα ανεπιθύμητο αποκατάσταση δεν υπάρχει.

Ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών ανέφερε ότι «ο συνέταιρος της κυβέρνησης Τσίπρα, που είναι ο ηγέτης της ακροδεξιάς, είναι ταυτόχρονα και Υπουργός Άμυνας της Ελλάδας. Αυτός ο Υπουργός προκαλεί συνεχώς. Η Ελλάδα από παλιά κάνει προκλητικές ενέργειες. Εμείς συμπεριφερόμαστε με λογική για να μην υπάρχει ένταση με την γείτονά μας».

iefimerida.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα