Προπηλάκισαν τον Δημήτρη Βίτσα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Ίλιον για τα Τέμπη

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ο Δημήτρης Βίτσας/ Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
11/03/2023  15:44
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας, προπηλακίστηκε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα Τέμπη που πραγματοποιήθηκε πριν λίγη ώρα στο Ίλιον.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, επρόκειτο για μια μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών.

Περίπου 3-4 άτομα, όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία του Δημήτρη Βίτσα στη συγκέντρωση προσπάθησαν να τον πλησιάζουν, αποδοκιμάζοντάς τον, ωστόσο απομακρύνθηκαν από τους υπόλοιπους με την πλατεία ολόκληρη να τους αποδοκιμάζει.

Επιβεβαίωση του προπηλακισμού του Δημήτρη Βίτσα από αναρχικούς
Το επεισόδιο με τον προπηλακισμό του Δημήτρη Βίτσα επιβεβαίωσε με ανάρτησή της στο Facebook η ομάδα «Πρωτοβουλία Αναρχικών Αγίων Αναργύρων-Καματερού». Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η ομάδα επιβεβαίωνει την επίθεση στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και τη σύρραξη που ακολούθησε με τους διαδηλωτές.

«Του επιτεθήκαμε και ακολούθησε μια εκτεταμένη σύρραξη και συμπλοκή με δεκάδες οπαδούς του και με την υποστήριξη (σε ορισμένα παραδείγματα και επί του πρακταίου υποστήριξη) των τοπικών οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς. Όλοι οι σύντροφοι/ισσες είναι καλά παρά την συντριπτική ανισότητα της συμπλοκής» σημειώνεται στην σχετική ανάρτηση.

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα