Πρίγκιπας Φίλιππος: Η βασίλισσα μοιράστηκε την αγαπημένη της φωτογραφία

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Μία από τις αγαπημένες της φωτογραφίες με τον σύζυγό της πρίγκιπα Φίλιππο και Δούκα του Εδιμβούργου μοιράστηκε στον επίσημο λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Ελισάβετ, την παραμονή της κηδείας του.

prigkipas-filippos-i-vasilissa-moirastike-tin-agapimeni-tis-fotografia0

Το βασιλικό ζευγάρι απεικονίζεται καθισμένο στο γρασίδι κοντά στην πόλη Ballater του Aberdeenshire στη φωτογραφία που τράβηξε η κόμισσα του Γουέσεξ το 2003.

Ο δούκας γέρνει προς τα πίσω, στηριγμένος στον αγκώνα του, με το καπέλο του τοποθετημένο στο γόνατό του.

Το ζευγάρι εμφανίζεται με χαλαρή διάθεση και η βασίλισσα φοράει καρό φούστα, πράσινο πουκάμισο και ζακέτα και ένα κόσμημα με πέρλες γύρω από τον λαιμό της.

Υπενθυμίζεται ο πρίγκιπας Φίλιππος. που απεβίωσε σε ηλικία 99 ετών την Παρασκευή 9 Απριλίου, κηδεύεται σήμερα με όλες τις τιμές που προσήκουν σε έναν ανώτατο στρατιωτικό και στον σύζυγο της βασίλισσας της Βρετανίας από το Παρεκκλήσιο του Αγίου Γεωργίου, στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

Η τελετή, παρά την αναμφίβολη μεγαλοπρέπειά της και την τήρηση των παραδόσεων, προσαρμόστηκε στις επιταγές της πανδημίας. Ταυτόχρονα, απηχεί την ενδοοικογενειακή κρίση που ξέσπασε στη βασιλική οικογένεια μετά τη συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν Μαρκλ στην αμερικανική τηλεόραση.

 

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα