Πούτιν: «Μην κλιμακώνετε την ένταση» το νέο μήνυμα του Ρώσου προέδρου στις γειτονικές χώρες

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

«Δεν υπάρχουν κακές προθέσεις προς τους γείτονές μας. Και εγώ θα τους συμβούλευα επίσης να μην κλιμακώσουν την κατάσταση, να μην προχωρήσουν σε τυχόν περιορισμούς», είπε ο Πούτιν σε νέο τηλεοπτικό μήνυμα

Μήνυμα προς τις γειτονικές χώρες με τη Ρωσία να μην κλιμακώσουν την ένταση απηύθυνε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, εννιά ημέρες αφότου η Μόσχα έστειλε τις δυνάμεις της στην Ουκρανία.

«Δεν υπάρχουν κακές προθέσεις προς τους γείτονές μας. Και εγώ θα τους συμβούλευα επίσης να μην κλιμακώσουν την κατάσταση, να μην προχωρήσουν σε τυχόν περιορισμούς. Εκπληρώνουμε όλες τις υποχρεώσεις μας και θα συνεχίσουμε να τις εκπληρώνουμε», είπε ο Πούτιν σε τηλεοπτικό του μήνυμα.

Όλες οι κυρώσεις εκ μέρους μας προκύπτουν ως απάντηση σε εχθρικές ενέργειες

«Δεν βλέπουμε καμία ανάγκη για τριβές ή για επιδείνωση των σχέσεων μας. Και όλες οι κυρώσεις εκ μέρους μας, αν προκύψουν, προκύπτουν πάντα αποκλειστικά ως απάντηση σε κάποιες εχθρικές ενέργειες, ενέργειες εναντίον της Ρωσικής Ομοσπονδίας» είπε ο Πούτιν.

Ο Πούτιν εμφανίστηκε στην τηλεόραση να συμμετέχει διαδικτυακά, από την κατοικία του έξω από τη Μόσχα, σε μια τελετή έπαρσης σημαίας για ένα πορθμείο στη βόρεια Ρωσία.

ΠΗΓΗ: in.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα