Που είναι το πρόβλημα με τα Σκόπια στην ουσία του

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Του Δαμιανού Βασιλειάδη, εκπαιδευτικού, συγγραφέα

Αθήνα, 3 Ιανουαρίου 2018

Το πρόβλημα των Σκοπίων δεν έχει να κάνει με την ελληνική και σκοπιανή κυβέρνηση, αλλά με την ελληνική και αμερικανική κυβέρνηση.  Και  το ερώτημα είναι γιατί. Απλούστατα: Η κυβέρνηση των ΗΠΑ θέλει να εντάξει το γειτονικό κράτος στο ΝΑΤΟ, πριν προλάβει να δημιουργήσει προβλήματα η Ρωσία. Για την λύση αυτού του προβλήματος επέλεξε και ανέδειξε στην κυβέρνηση της Ελλάδας τον ΣΥΡΙΖΑ, που λόγω της κοσμοπολίτικης διεθνιστικής του ιδεολογίας (βασικά ιδεοληψίας), που ταυτίζεται με την νεοφιλελεύθερη πολιτική απόλυτα, και της ακόρεστης τάσης για εξουσία, ήταν πολύ πιο πρόθυμο να ικανοποιήσει τα σχέδια των ΗΠΑ, αντί για την Νέα Δημοκρατία, όπου ενδεχομένως θα υπήρχαν αντιστάσεις και προσκόμματα.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου, ήξερε πολύ καλά τι έλεγε, (άλλο τι έπραττε), όταν σε ένα σεμινάριο του ΠΑΚ της Γερμανίας το 1973 είχε πει μια αντικειμενική αλήθεια που επιβεβαιώνεται από το 1947 κι εντεύθεν: «Κανείς δεν γίνεται πρωθυπουργός της Ελλάδας, αν δεν τον εγκρίνει ο πρέσβης των ΗΠΑ».

Την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ τελικά, σύμφωνα με το «ανωτέρω δόγμα», που διατύπωσε ο Ανδρέας Παπανδρέου, ανέδειξαν οι Αμερικανοί στην κυβέρνηση, για να λύσουν τα ανοιχτά εθνικά θέματα σε βάρος μας, με πρώτο εθνικό θέμα το θέμα των Σκοπίων.

Η μόνη δύναμη που μπορεί να ανατρέψει αυτήν την εθνική μειοδοσία, γιατί περί αυτού πρόκειται, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, είναι ο λαός. Γι’ αυτό και τα δύο συλλαλητήρια και η κλιμάκωση της δράσης του μπορούν να αποτρέψουν αυτήν την καταστροφική εξέλιξη και δρομολογήσουν παράλληλα μια αντίστροφη πορεία για ανάκτηση της εθνικής ανεξαρτησίας και διαφύλαξη της εδαφικής ακεραιότητα της πατρίδας μας.

 

 

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ολιγον ”συνωμοσιολογικο” το αρθρο ,αλλα ενισχυεται η υποθεση του αρθρογραφου, απο την ιστορικη εναλλαγη των κομματων και των πρωθυπουργων απο το 1947 μεχρι σημερα σε κρισιμες περιοδους, που αλλαξαν την Ελληνικη Ιστορια. Φερ’ειπειν το 1963,το 1967,το 1981,το 1996 ,το 2009 και το 2015. Αν υπαρχουν και αλλες, ας τις προσθεσουν οι συνανιχνευτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα