Πορτοκάλογλου για ΣΥΡΙΖΑ: Πούλησαν λαϊκισμό και όσοι αντιστάθηκαν σ’ αυτό ήταν γερμανοτσολιάδες

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε ο ο δημοφιλής τραγουδοποιός Νίκος Πορτοκάλογλου, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του τελευταίου βιβλίο του Στάθη Ν. Καλύβα «Που είμαστε και που πάμε».

Ο λόγος του κ. Πορτοκάλογλου περιστράφηκε γύρω από το «καζάνι της κρίσης τα τελευταία 7 χρόνια».

«Ήρθε ο αδίστακτος, χυδαίος λαϊκισμός να μας αθωώσει. Και να χάσουμε αυτή την πολύτιμη ευκαιρία να αλλάξουμε. Πολιτικοί όλων των κομμάτων, δημοσιογράφοι και καλλιτέχνες, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, ήρθαν να μας καθησυχάσουν πως εμείς, ο αθώος λαός, δεν φταίμε σε τίποτα», τόνισε αρχικά και συνέχισε:

«Για όλα φταίνε οι άλλοι. Και πούλησαν αγανάκτηση και καταγγελία και διχασμό με τον πιο ιδιοτελή και κυνικό τρόπο. Και όσοι αντιστάθηκαν σ’ αυτό ήταν βέβαια προδότες, δοσίλογοι και γερμανοτσολιάδες. Ήταν με τους άλλους. Και όπως λέει ο Αρκάς, σε αυτή τη χώρα έχει γίνει πολύ επικίνδυνο να είσαι με τους άλλους… όποιοι κι αν είναι αυτοί. Και κάπως έτσι επικράτησε η παράνοια».

Πηγή: Πορτοκάλογλου για ΣΥΡΙΖΑ: Πούλησαν λαϊκισμό και όσοι αντιστάθηκαν σ’ αυτό ήταν γερμανοτσολιάδες | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/319878/portokalogloy-gia-syriza-poylisan-laikismo-kai-osoi-antistathikan-s-ayto-itan#ixzz4YwuC9yqm

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα