«Ποιος είναι αυτός ο αψηλός – Ποιος είναι αυτός ο τύπος» που δεν σηκώνει το χεράκι του στην ορκωμοσία στην Βουλή

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Επίσης ήταν πρωθυπουργός στην Ελλάδα πριν μερικά χρόνια και ήξερε πως υπάρχουν λεφτα στην χώρα. Τελικά λεφτά έβγαλαν όσοι ήξεραν πως η Ελλάδα θα μπει στο ΔΝΤ. Είναι ο ίδιος που εμφανιζόταν στις εκκλησίας ενώ δεν ήξερε πως κρατάνε την λαμπάδα και πως την ανάβουνε.
Έχετε καταλάβει ποιος είναι αυτός που δεν υψώνει το χέρι για να ορκιστεί;
Αυτός που έφτασε καταμαυρισμένος από τις διακοπές και τον Ήλιο και που συνεχίζει την μασαμπούκα στην υγειά της αχάριστης… Ε, συγγνώμη, των κορόϊδων!
Δεν τον έχετε βρει ακόμη;

Όλα εμείς πια;

www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/791841_poios-einai-aytos-o-apsilos-poios-einai-aytos-o-typos-poy-den

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Το βρηκα ειναι ο κ. Γ.Α.Παπανδρεου -ο γιος του Ανδρεα και της Μαργαριτας , με δυο διαζυγια , πρωην πρωθυπουργος , -που δεν καταλαβε παρα το ταχυδακτυλουργικως διαμορφωθεν μετα τις εκλογες του 2009 ελλειμμα στο 15% οτι δεν θα μπορουσε να δανεισθει η χωρα και θα πτωχευε-αλλα αυτος εδινε και αυξησεις στους ”αδυνατους” που περιμεναν να παρουν τα λεφτα που υπηρχαν και τους τα ειχε υποσχεθει προεκλογικως μεχρι στις 23 Απριλιου 2010 ,ημεραν του Κστελοριζου μας-.
    Και τελος ειναι ο ισοβιος Προεδρος της Σοσιαλιστικης Διεθνους .
    Το παραταιρο ειναι οτι η Αρχηγος του ,στο ΚΙΝΑΛ κ. Φωφη Γεννηματα, ,παραδιπλα του ορκιζεται με θρησκευτικο ορκο, τον οποιον παντως εδινε κατα το παρελθον και ο ιδιος ως υπουργος και ως πρωθυπουργος .
    Αυτην την φορα ”βγηκε αριστερωτερα του κ. Τσιπρα” , πο ανεκαθεν ορκιζεται στην τιμη του -που” η τιμη, τιμη δεν εχει και χαρας που την εχει”, καθως ελεγαν οι προγονοι μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα