Ποιοι έκαναν το πολιτικό «προξενιό» που κατέληξε σε φιάσκο των Κ.Μητσοτάκη και Ε.Αποστολάκη

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ποιος έκανε το «προξενιό» Κ.Μητσοτάκη με τον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας Ε.Αποστολάκη και παραλίγο ο τελευταίος να μπει στην κυβέρνηση; Ο πρώην βουλευτής Χανίων και μέλος της MKO Action Aid της Αλεξάνδρας Μητσοτάκης, Στέλλιος Νικηφοράκης!

Οι Κρητικοί μιλάνε την δική τους γλώσσα και οι τρεις «τα βρήκαν» πολύ γρήγορα. Υπάρχει κι ένας τέταρτος, από τον χώρο του Τύπου, ο εκδότης των «Παραπολιτικών»  Γιάννης Κουρτάκης, ο οποίος λέγεται ότι έκανε την επαφή Σ.Νικηφοράκη με τον Ε.Αποστολάκη. Oi συναντήσεις προετοιμασίας της μεταπήδησης Αποστολάκη γινόντουσαν στο ξενοδοχείο Ηλέκτρα Παλλάς.

Το αποτέλεσμα ήταν χαοτικό, τελικά, η κυβερνητική νίλα και το πολιτικό κόστος για την κυβέρνηση άνευ προηγουμένου, καθώς ο Ε.Αποστολάκης «έκανε πίσω» μετά την ανακοίνωση του ονόματός του ως νέου υπουργού Πολιτικής Προστασίας, διαλύοντας όλες τις κυβερνητικές ελπίδες επικοινωνιακής ανάκαμψης και εκθέτοντας ανεπανόρθωτα τους «κουμπάρους» του παραλίγον γάμου.

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/1013859_poioi-ekanan-politiko-proxenio-fiasko-kmitsotaki-kai

spot_img

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Μητσοτάκης είχε εισπράξει την έντονη δυσαρέσκεια της οικογένειας των Βαρδινογιάννηδων και θέλησε να ρίξει γέφυρα μέσω του Αποστολάκη. Το προξενιό πήγαινε καλά αλλά στο τέλος χάλασε.

  2. Στην Ελλάδα έχομε φτώχεια, ανεργία, κορωναϊό, θεομηνίες και εξωτερικούς κινδύνους. Πολύ δεν πάει ν’ ασχολούμαστε με όλους δαύτους τούς καραγκιόζηδες; Έλεος πια!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα