Ποδοσφαιριστές από την Κ16 της Μπεσίκτας κάλεσαν ιερόδουλες σε ξενοδοχείο στη Ρόδο

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Τρομερές σκηνές φαίνεται ότι διαδραματίστηκαν στο ξενοδοχείο της Κ16 της Μπεσίκτας στην Ρόδο, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η γερμανική εφημερίδα Bild.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας, οι μικροί ποδοσφαιριστές της Μπεσίκτας βρίσκονταν στο ελληνικό νησί προκειμένου να συμμετάσχουν στο ποδοσφαιρικό τουρνουά «Cup of Rhodes Knights 2019». Ωστόσο, τα πράγματα φαίνεται να ξέφυγαν αφού όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα οι γεννημένοι το 2003 ποδοσφαιριστές της τουρκικής ομάδας κάλεσαν ιερόδουλες στα δωμάτιά τους.

Αποβλήθηκαν από την ομάδα
Σύμφωνα πάντα με την Bild, οι νεαροί αφού πέρασαν ένα όμορφο βράδυ μαζί με τις ιερόδουλες, δεν θέλησαν να τις αποχωριστούν και έτσι αποφάσισαν να φάνε και πρωινό μαζί τους. Όμως, τα όσα έκαναν, προφανώς κρυφά από τους ανθρώπους που τους επέβλεπαν, έγινα γρήγορα αντιληπτά και η… καμπάνα ήταν βαριά για όσους ενεπλάκησαν στο περιστατικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα άτομα που συμμετείχαν στο σκάνδαλο αποβλήθηκαν από την ομάδα.

«Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι, τα γεγονότα αυτά δεν έχουν θέση στο χώρο του ποδοσφαίρου», δήλωσαν γονείς στη γερμανική εφημερίδα

pronews.gr
.

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα